"Знесло дві стіни до сусідів": У Львові в багатоповерхівці вибухнули акумулятор та інвертор (фото)

У ніч проти 28 грудня у Львові в багатоповерхівці, що на вулиці Тершаківців, 2, вибухнули два літієвих акумулятори, внаслідок чого спалахнула пожежа. Окрім того, вибуховою хвилею зруйновано три стіни у двох квартирах. Про це повідомляє ZAXID.NET з посиланням на міське управління з питань надзвичайних ситуацій, передають Патріоти України.

Відомо, що вибух у квартирі стався приблизно о другій годині ночі. Пожежу вдалося швидко ліквідувати, тож ніхто не постраждав.

Як повідомив львівський журналіст Євген Тарнавський на своїй сторінці у Facebook, у квартирі вибухнули інвертор та акумулятори. "Сьогодні вночі вибухнули інвертор та акумулятори в квартирі доньки. Знесло дві стіни до сусідів, виникла пожежа, яку загасили пожежники. Знищена вся комп'ютерна техніка", – написав він та опублікував фото з місця вибуху.

Стався епілептичний напад: На Закарпатті мобілізований помер дорогою до навчального центру

вівторок, 23 квітень 2024, 12:14

У Закарпатській області військовозобов'язаний помер дорогою до навчального центру через епілептичний напад. Про це повідомив Закарпатський ОТЦК та СП у Facebook, передають Патріоти України. «Висловлюємо співчуття родині та близьким. Сталась трагедія. П...

А ви це знали? Українцям розповіли, як довго потрібно зберігати паперові платіжки за електрику

вівторок, 23 квітень 2024, 11:22

Не виключено, що невдовзі українцям платіжки за комунальні послуги будуть надходити лише в електронному варіанті, передають Патріоти України. Те, що паперові документи потрібно зберігати протягом трьох років, у компанії YASNO назвали «міфом», відзначи...