Знесло майже цілий квартал: У США прогримів потужний вибух, поліція підозрює теракт (фото, відео)

Інцидент стався в центрі міста Нешвілл в штаті Теннесі.

У п'ятницю, 25 грудня, в США вибухнув припаркований на вулиці автомобіль. У поліції вважають, що ця подія була навмисною. Про це повідомляє ABC News, передають Патріоти України.

Інцидент стався в центрі міста Нешвілл в штаті Теннесі. Внаслідок вибуху вилетіли вікна в сусідніх будинках. Також один поліцейський тимчасово втратив слух. Ще трьох людей госпіталізували з легкими травмами.

Поле уламків тягнеться як мінімум на кілька кварталів. Правоохоронці закрили вулиці навколо машини, що вибухнула. Причини і деталі НП встановлюються.

Обрали свій шлях: Скільки церков перейшли до ПЦУ після початку повномасштабного вторгнення

п’ятниця, 3 травень 2024, 14:30

Понад 8 тис. церков УПЦ МП досі діють на території України. Від початку повномасштабного вторгнення їх кількість зменшилася лише на 685 громад. Про це повідомляє "Опендатабот", передають Патріоти України. На початку повномасштабного вторгнення в Украї...

Хлопець у Дніпрі заїхав на АЗС за кавою та раптово став мільйонером (фото)

п’ятниця, 3 травень 2024, 14:01

Ім'я щасливчика – Артем Пісоцький. 17 квітня чоловік заїхав на АЗК за вранішньою кавою і вирішив купити лотерейний білет. "Я часто купую лотерейні білети на заправці. Обрав лотерею "БАГАТСТВО ФАРАОНІВ". У цьому білеті був виграш – 100 гривень, я виріши...