"Знесло пострілом півголови": Моторошні подробиці вбивства дитини в Range Rover в Києві (фото, відео)

Бідолашна жертва невідомих вбивць померла на місці.

В'ячеслав Соболєв. Фото: Вікіпедія.

В результаті стрілянини в центрі Києва 1 грудня померла 3-річна дитина. Як повідомила в Facebook свідок обстрілу Range Rover, медики виявилися безсилими. Дитина померла від страшних травм, повідомляють Патріоти України.
"При мені дитину занесли в швидку. За словами матері, яка ридала біля швидкої, дитині знесло півголови. Невинна жертва дорослих ігор", – розповіла Тетяна Короленко.

Злочинці під час обстрілу авто здійснювали замах на депутата Київоблради В'ячеслава Соболєва. Сам бізнесмен не постраждав. Цю інформацію також підтвердив журналіст Денис Бігус, зазначивши, що Соболєв орендував джип. Уточнюється, що загиблою була саме дитина депутата.

Як відомо, В'ячеслав Соболєв – український економіст, кандидат економічних наук, підприємець, бізнесмен. У 2002 році його було обрано депутатом міської ради від Донецька. Кандидатуру Соболєва було висунуто від районної організації Союзу "За єдність, злагоду і відродження". У Донецькій міськраді В'ячеслав Соболєв очолив постійну комісію з питань підприємництва, торгівлі, громадського харчування та надання послуг населенню. З квітня 2005 року він обіймав посаду заступника міського голови Донецька з питань діяльності виконавчих органів влади. Пізніше працював у Раді національної безпеки і оборони України (РНБОУ) державним інспектором у відділі проблем інформаційної безпеки управління державної та інформаційної безпеки.

Більш того, обіймав посаду заступника голови правління, а пізніше й голови правління НАК "Нафтогаз України". У 2015 став депутатом Київської облради від БПП.

У 1997 році в Донецьку був засновником першої мережі супермаркетів "Обжора". У 2007 році Соболєв її продав. У серпні 2016 у нього народився син. Як відомо, Соболєв є батьком п'ятьох дітей. Старший син, дочка Світлана, син Давид, дочка Ніна та новонароджений син.

Джерело: Обозреватель

"Я однозначно повернуся": Мілевський розповів, які функції хоче виконувати в київському "Динамо"

середа, 24 квітень 2024, 23:16

Колишній нападник київського Динамо та збірної України Артем Мілевський хоче працевлаштуватися у столичному клубі, інформують Патріоти України. У коментарі SportArena ексфутболіст заявив, що хотів би шукати для Динамо нападників, які схожі на нього. «Я...

Титулований український плавець розповів, чому у ТЦК відмовились брати його в армію

середа, 24 квітень 2024, 21:41

Відомий український плавець, який нині працює в Європі, Олег Лісогор пригадав, як на початку повномасштабного вторгнення вирішив піти в армію, передають Патріоти України. «Перші пару тижнів в мене були свої клопоти у Броварах. Потім пішов до ТЦК. Я ж і...