"Знести нах*р терасу ресторану "Велюр": "Слузі"-претенденту на мера Києва зробили пропозицію по "благоустрою міста"

Микола Тищенко сам запропонував киянам залишати пропозиції.

Народному депутату від "Слуга народу" Миколі Тищенку, який хоче балотуватися у мери Києва, нагадали про самовільно захоплений тротуар біля його ресторану "Велюр". Про це у Facebook написав журналіст Сергій Грішин, передають Патріоти України.

Він опублікував звернення Тищенка до киян "долучатися до стратегії та залишати свої пропозиції щодо покращення благоустрою рідного міста". На другій фото журналіст показав ресторан "Велюр", який належить нардепу, із терасою на тротуарі.

"Пане Тищенко, у мене тут пропозиція поліпшення благоустрою на вулиці Льва Толстого. Пропозиція: знести нах*р терасу ресторану "Велюр" на самовільно захопленому тротуарі", - написав журналіст.

Американець вчинив самопідпал біля будівлі, де судять Трампа

субота, 20 квітень 2024, 6:15

У Нью-Йорку, біля будівлі суду, де відбувався відбір присяжних у кримінальній справі експрезидента Дональда Трампа, чоловік вчинив самопідпал, повідомляє The New York Times. . Зазначається, що перед цим чоловік розкидав біля суду листочки з антиурядо...

В Одесі розпочався білкопад. Зоологи пояснили чому це відбувається і як небайдужі свідки можуть зарадити

субота, 20 квітень 2024, 5:58

Через власну допитливість білченята випадають з гнізда, а потім не можуть повернутися назад. В Одесі маленькі білочки, які нещодавно народилися, випадають з гнізд прямо на людей. Про це повідомили у комунальній установі "Одеський зоологічний парк". ....