Знесилені люди не могли самостійно залишити реанімацію: Пожежа у лікарняному відділенні для пацієнтів з COVID-19 забрала десяток життів (відео)

Десять осіб загинули унаслідок пожежі у відділенні інтенсивної терапії лікарнірумунського міста Пьятра-Нямц, котре розташоване приблизно в 353 км на північ від Бухареста. У відділенні знаходилися пацієнти з новою коронавірусною інфекцією, повідомляють Патріоти України з посиланням на Reuters.

Ще сім людей отримали критичні поранення. За даними місцевих екстрених служб, всі загиблі та постраждалі, за винятком однієї людини були пацієнтами лікарні. Пожежа сталася .

Займання сталося у приміщенні реанімаційного відділення та поширилося на сусіднє приміщення. На цей час пожежу ліквідовано.

Причину трагедії поки що не знайдено, і прокуратура вже почала розслідування найсмертоноснішої пожежі країни з 2015 року (тоді при пожежі в нічному клубі Бухареста у вогні загинуло 65 осіб). Згідно з заявою міністра охорони здоров'я Румунії, пожежа могла виникнути через коротке замикання.

Нагадаємо, 9 жовтня уряд Румунії прийняв рішення про припинення авіасполучення з країнами жовтої зони карантину. В цьому списку знаходиться і Україна.

"Потрібно все повністю змінювати": Командувач Нацгвардії пояснив, чому треба мобілізація

вівторок, 23 квітень 2024, 17:50

У Національній гвардії України критично не вистачає особового складу через тривалу війну з російськими окупантами. Про це заявив командувач НГУ Олександр Півненко в інтерв'ю виданню LIGA.net, передають Патріоти України. "Не буде мобілізації - не буде р...

Одна з країн Європи хоче радикально змінити правила для українських біженців: Чого чекати

вівторок, 23 квітень 2024, 17:23

У Норвегії пропонують продовжити колективний захист для українців із 3 до 5 років, що дасть уряду та парламенту Норвегії більше часу та можливостей для вирішення ситуації із українськими біженцями. Також розглядається можливість видачі звичайних дозвол...