Зняв бронежилет, щоб закрити дітей: У Ворохті поховали відомого українського актора, який загинув від куль російських окупантів (фото)

У п'ятницю, 18 березня, у Ворохті попрощалися з українським актором Пашею Лі. Як відомо, 25 лютого 33-річний артист пішов до тероборони. Два тижні тому стало відомо, що Лі трагічно загинув від обстрілів російських окупантів в Ірпені – він зняв свій бронежилет, аби захистити ним дітей, передають Патріоти України.

Як йдеться на сайті Ворохтянської селищної ради, провести Пашу Лі в останню путь прийшло сотні прикарпатців. Люди вишикувалися у "живий коридор" і з українською символікою та лампадками зустріли і віддали шану українському герою.

Зазначимо, Паша Лі – відомий український актор. Він знімався у таких стрічках, як "Штольня", "Тіні незабутих предків", "Зустріч однокласників" та інших. Також Паша був актором дубляжу.

Символ незламності українського духу: У Києві з'явився рекордний мурал з Залужним (фото)

четвер, 2 травень 2024, 13:30

У Києві з'явився найбільший мурал, присвячений колишньому Головнокомандувачу Збройних сил України Валерію Залужному, повідомляють Патріоти України. "Ми це зробили! Наш перший і далеко не останній рекорд! Пишаюся тим, що ми робимо і пишаюся тими з ким м...

Бідолашна думала, що допомогла ЗСУ: Студент ошукав жительку Одеси на понад мільйон гривень

четвер, 2 травень 2024, 12:52

Нацполіція повідомила, що викрито шахрая, який під виглядом відомого волонтера ошукав жительку Одеси на понад мільйон гривень. У повідомленні пресслужби відомства йдеться, що у поліцію звернулася 45-річна одеситка, яка втратила на війні рідну людину і ...