Знімала у порно малолітнього сина: На Дніпропетровщині затримали "горе-матір"

У місті Кам'янське виявлено горе-мати, яка займалася розбещенням власного сина. Вона знімала порнографічні фото та відео за його участю, після чого реалізовувала їх у Мережі. Про це повідомляє Дніпропетровська обласна прокуратура, передають Патріоти України.

За процесуального керівництва Кам'янської окружної прокуратури було затримано місцеву жительку, якій пред'явлено підозру за у скоєнні сексуального насильства щодо малолітньої дитини та виготовлення, зберігання, збуту дитячої порнографії.

За даними слідства, підозрювана неодноразово чинила насильницькі дії сексуального характеру щодо власного 8-річного сина прямо вдома. Свої дії вона фіксувала на мобільному телефоні.

Надалі фото та відеоматеріали за участю сина вона збувала через месенджери. Крім того, з'ясувалося, що жінка завантажувала з інтернет-ресурсів файли з інформацією, що стосується дитячої порнографії, які вона також зберігала та продавала.

Під час проведеного обшуку за місцем її проживання було вилучено мобільні телефони, комп'ютерну техніку та електронні носії інформації, що містять понад 500 фото- та відеофайлів порнографічного характеру.

Двоє малолітніх дітей підозрюваної перебувають під тимчасовою опікою батька молодшої дитини. Жінка перебуває під вартою без права внесення застави. Досудове розслідування проводять слідчі Кам'янського районного управління поліції ГУНП у Дніпропетровській області.

Падала, але вставала: 98-річна українка самотужки втекла з окупованої території (відео)

понеділок, 29 квітень 2024, 19:30

98-річна жінка пішки вийшла з окупованої частини Очеретиного. Поліцейські із загону «Білі янголи» спільно з військовими доставили її в пункт допомоги. Про це розповіли у Головному управлінні Нацполіції в Донецькій області, передають Патріоти України. Л...

Новий закон щодо мобілізації в Україні: Чи заберуть житло та авто через неявку до ТЦК

понеділок, 29 квітень 2024, 18:58

Напередодні набуття чинності нового закону, де йдеться про мобілізацію по-новому, серед юристів розпочались дискусії про те, чи стане, наприклад, несплачений штраф приводом для арешту та подальшого продажу з аукціону майна ухилянта, передають Патріоти ...