Знімали під музику відео про втечу від поліції: Шокуючі подробиці жахливої ДТП у Луцьку

В автомобілі, що збив декількох пішоходів у центрі Луцька, перебували троє підлітків, втечу від патрульних вони знімали під музику на відео та оприлюднили у соцмережах. Про це у Facebook повідомив перший заступник начальника Департаменту патрульної поліції Олексій Білошицький, передають Патріоти України.

"Знову неповнолітні порушники за кермом. В цей раз на Волині. Сьогодні вдень патрульні помітили автомобіль Renault Megane, який перетнув подвійну суцільну лінію дорожньої розмітки, яка поділяє транспортні потоки протилежних напрямків, чим порушив ПДР. Керманич не відреагував на вимогу поліцейських про зупинку та почав тікати. Ігнорування вимог про зупинку, грубе порушення ПДР, створення небезпеки інших учасників дорожнього руху. Така собі не зовсім дитяча забавка…", - зазначив Білошицький.

При цьому він повідомив, що втечу від патрульних неповнолітні пасажири знімали під музику на відео та навіть встигали оприлюднити у соцмережах. За даними Білошицького, після того, як автомобіль поїхав на проспект Соборності, водій проїхав на заборонний сигнал світлофора та здійснив наїзд на п'ятьох пішоходів, які переходили проїжджу частину дороги на регульованому пішохідному переході.

За кілька метрів неповнолітній керманич не впорався з керуванням і здійснив зіткнення з деревом, електроопорою та дорожнім знаком. Троє осіб, яким по 15-16 років, після зіткнення намагалися втекти з місця події. Однак хлопця, який був за кермом, одразу затримали на місці події. Інших двох пасажирів повернули на місце події ТОРівці.

На місце події одразу викликали медиків, які госпіталізували травмованих до медичного закладу. Серед травмованих — мати та п'ятирічний син. Білошицький запевнив, що за свої дії хлопець буде нести відповідальність.

Прогноз невтішний: Наскільки скоротиться населення України до 2051 року - прогноз демографів

п’ятниця, 29 березень 2024, 14:56

До 2041 року населення України може скоротитися до 28,9 млн, а до 2051 року на 25,2 млн. Причиною усьому є демографічні виклики та загрози. Такий прогноз зробив Інститут демографії та проблем якості життя Національної академії наук України, повідомляє...

Багато людей поранені, в тому числі українки: У Німеччині перекинувся автобус з пасажирами (відео)

п’ятниця, 29 березень 2024, 13:55

У Німеччині поблизу міста Лейпциг сталася смертельна ДТП, внаслідок якої загинули чотири людини, ще 29 людей отримали травми. Також серед постраждалих є двоє українок. Про це повідомляє німецьке видання Berliner Morgenpost, передають Патріоти України. ...