Знімав номер не сам: В одеському готелі знайшли мертвим військового

В Одесі в одному із готелів знайдено мертвим військовослужбовця, передають Патріоти України.

Як підтвердили у правоохоронних органах, чоловік, за попередніми даними, повісився. За інформацією джерела, військовий знімав номер у готелі нібито ще з однією особою і мешкав там кілька днів.

"До поліції надійшла інформація, що людина зачинилася в номері. Коли двері відкрили, чоловіка було виявлено мертвим", - повідомило джерело. За фактом надзвичайної події розпочато провадження за ст. 115 КК (Умисне вбивство) з позначкою "самогубство".

У соцмережах також розповсюджено інформацію про те, що в номері нібито знайдено "сіру речовину" та два десятки набоїв. Загиблий був стрільцем у десантно-штурмовій роті, а самогубство вчинив за допомогою ременя - повісився на дверній ручці. Чи це так, - у правоохоронних органах поки не коментують.

На фронті загинув відомий український актор

п’ятниця, 3 травень 2024, 11:59

Відомий український актор театру і кіно Євген Шумілов загинув на фронті. Сумну звістку повідомив у Facebook його близький друг Іван Марченко, передають Патріоти України. Він зазначив, що Євген Шумілов мобілізувався до лав ЗСУ два роки тому і вирушив на...

До України повертаються заморозки: Синоптики розповіли, де й коли суттєво знизиться температура

п’ятниця, 3 травень 2024, 11:30

Синоптики попереджають про суттєве зниження температури повітря в Україні. Як наслідок - у низці регіонів очікуються заморозки. Про це повідомили в Укргідрометцентрі, передають Патріоти України. Синоптики попереджають про небезпечні та стихійні метеор...