Знімався у Гайдая: Помер відомий радянський актор

Блискучу кар'єру у його неповні 30 років обірвала важка травма, актор став інвалідом.

У віці 60 років в Росії помер відомий радянський актор Денис Кміт, відомий за роллю в популярній кінокомедії Леоніда Гайдая "Спортлото-82". Також Денис Кміт зіграв в картинах "Циган", "Ка-ка-ду", "Поворот ключа", зазначають Патріоти України.

Дебютував в кіно у віці близько шести років (циганёнок у фільмі Євгена Матвєєва «Циган»). Незабаром після зйомок фільму «Спортлото-82» Денис пішов на службу в армію і там отримав травму хребта. Подальші три з лишком десятиліття життя був прикутий до інвалідного крісла. Будучи інвалідом займався образотворчим мистецтвом, поетичною творчістю, писав сценарії і пробував свої сили в якості телеведучого.

Про смерть актора повідомив продюсер В'ячеслав Шмиров: "Три с лишним десятилетия после травмы позвоночника он был прикован к инвалидному креслу, а три месяца назад не стало его легендарной мамы — фотохудожника Галины Кмит".

"Це висновок лікарів": Віталій Капранов назвав причину раптової смерті свого 56-річного брата-близнюка

четвер, 18 квітень 2024, 15:27

Український письменник та публіцист Віталій Капранов назвав причину смерті свого 56-річного брата-близнюка Дмитра, який пішов з життя 16 квітня, передають Патріоти України. Раптова смерть Дмитра Капранова стала справжнім шоком для українського суспільс...

Де і ким працюють українські біженці у Латвії: Оприлюднено офіційні дані

четвер, 18 квітень 2024, 14:58

З початку цього року в Латвії як працівники офіційно було зареєстровано 8700 громадян України. Про це із посиланням на Центральне статистичне управління країни пише Baltijas Balss, передають Патріоти України. Найчастіше громадяни України працюють у про...