"Зніми чорний одяг та не ганьбися": Мати покійного сина Павліка звернулася до дружини артиста

Лариса Созаєва заявила, що покійний терпіти не міг нову дружину батька.

Лариса Созаєва. Фото: соцмережі.

Екс-дружина українського співака Віктора Павліка Лариса Созаєва, спільний син яких помер від раку, звернулася до молодої обраниці артиста. Так, на сторінці у Facebook колишня кохана виконавця опублікувала відео, на яких концертна директорка Віктора Катерина Реп’яхова, одягнена у чорну сукню, розмірковує щодо втрати Павла та поведінки музиканта, передають Патріоти України.

"Ми повинні ще комусь доводити, що нам дійсно погано, що Віктору погано. Тобто він повинен поводитися себе так, щоб хтось не подумав "А раптом йому не погано". Розумієте, в чому абсурд?", - говорить в сторіз Катерина.

У відповідь на це Созаєва емоційно висловилася, зазначивши, щоб Реп’яхова "зняла чорний одяг і не ганьбилася". "Я тобі дозволяю прямо зараз офіційно радіти і веселитися, бо до мого горя ти не маєш жодного стосунку. Паша тебе терпіти не міг! Знімай чорний одяг і живи так, як ти жила весь цей час! Не ганьбися!", - написала Лариса.

"Я однозначно повернуся": Мілевський розповів, які функції хоче виконувати в київському "Динамо"

середа, 24 квітень 2024, 23:16

Колишній нападник київського Динамо та збірної України Артем Мілевський хоче працевлаштуватися у столичному клубі, інформують Патріоти України. У коментарі SportArena ексфутболіст заявив, що хотів би шукати для Динамо нападників, які схожі на нього. «Я...

Титулований український плавець розповів, чому у ТЦК відмовились брати його в армію

середа, 24 квітень 2024, 21:41

Відомий український плавець, який нині працює в Європі, Олег Лісогор пригадав, як на початку повномасштабного вторгнення вирішив піти в армію, передають Патріоти України. «Перші пару тижнів в мене були свої клопоти у Броварах. Потім пішов до ТЦК. Я ж і...