Зносило дахи, падали стовпи: Моторошні наслідки буревію на Херсонщині показали на фото

У середу, 5 червня, в селі Козачі Лагері Олешківського району Херсонської області пройшов сильний буревій. Шквальний вітер повалив десятки дерев, зруйнував будівлі, будинки залишилися без електрики, повідомляють Патріоти України.

Наслідки стихійного лиха показали у Facebook. "Катастрофа! Це наслідки буревію в Козачих Лагерях. Зносило дахи, падали стовпи, дерева, затопило урожай, на церкві погнуло хрест. Зараз село без світла", – написала на своїй сторінці в соцмережі користувач Яніна Лебедєва/ За її словами, місцеві жителі в шоці і не знають, як відновлюватимуть будинки.

Як розповіли в управлінні ДСНС у Херсонській області, жертв і постраждалих немає. Через погіршення погодних умов, зокрема шквалистий вітер, у селі пошкоджено дахи 50 будівель, серед них і школа, повалено до 50 дерев, йдеться на сайті регіонального управління ДСНС.



ТЦК загрожує повний колапс: Раді доведеться правити закон про мобілізацію

субота, 27 квітень 2024, 1:45

Як пише видання Texty, територіальні центри комплектування (ТЦК) не встигнуть актуалізувати дані усіх військовозобов’язаних за 60 днів, як того вимагає новий закон про мобілізацію, і це створить додатковий хаос, передають Патріоти України. "Управлінсь...

Не холодно і не спекотно: На вихідні настане така погода, що трапляється раз на рік - синоптик

субота, 27 квітень 2024, 0:55

На вихідних в Україні очікується чудова весняна погода з комфортною температурою. Про це повідомила синоптик Наталка Діденко на своїй сторінці Facebook. "Вихідними, 27-28 квітня, в Україні буде така погода, яка буває чи не раз на рік", - каже вона. ...