Знову до +30! Синоптик розповіла, коли в Україні потеплішає

У четвер, 5 вересня, в Україні покращиться погода - дощі припиняться, а температура знову підвищиться. Про це на своїй сторінці у Facebook написала синоптик Наталія Діденко, повідомляють Патріоти України.

За її словами, потеплішає через переміщення атмосферного фронту в східному напрямку. "Тому захід і північ звільняться від дощів, а до температури повітря повернеться совість, і вона підвищиться. Завтра вдень 22-26 градусів", – зазначила вона.

Водночас, додала Діденко, на сході, півдні та в центральних областях пройдуть періодичні дощі й трохи посвіжішає до 25-29 градусів. У деяких місцях збережеться 30-градусна спека.

Що стосується Києва, то там опадів не очікується, а повітря прогріється до 23-24 градусів. "Тож не хнюпимо носа, молоде бабине літо, і самі баби ще можуть бути ого-го", – жартома написала синоптик.

Хто б сумнівався: Міжнародні експерти знайшли порушення в справі Коломойського

п’ятниця, 26 квітень 2024, 12:27

У справі бізнесмена Ігоря Коломойського, який знаходиться під вартою за підозрою у заволодінні коштами «Приватбанку», є порушення одразу трьох статей Європейської конвенції з прав людини (ЄКПЛ). Такого висновку дійшли експерти моніторингової місії IAC ...

У фінському місті на кордоні з Росією зрізали прапор України

п’ятниця, 26 квітень 2024, 11:59

Український прапор, що майорів перед мерією фінсько міста Лаппеєнранта, за останній тиждень двічі зазнав вандалізму. Про це повідомляє Yle, передають Патріоти України. Невідомі обрізали мотузки, на яких тримався прапор, після чого він опинився на земл...