Знову ллється українська кров: На Донбасі підірвалося авто з бійцями ЗСУ, є загиблий і поранені

У зоні Операції Об'єднаних сил на Донбасі на невідомому вибуховому пристрої підірвався автомобіль Збройних сил України. У результаті один захисник загинув та ще троє зазнали поранень. Про трагедію повідомила пресслужба штабу ООС у Facebook. Вона зазначила, що на місці події почав роботу керівний склад військової частини та робоча група Військової служби правопорядку ЗС України. Усі обставини з’ясовуються, передають Патріоти України.

"27 квітня, в районі відповідальності оперативно-тактичного угруповання "Північ", внаслідок підриву військового автомобіля на невідомому вибуховому пристрої один військовослужбовець зі складу Об’єднаних сил отримав травмування, несумісні з життям. Ще три військовослужбовці дістали бойові травмування", – йдеться у повідомленні.

Також командування висловило щирі та глибокі співчуття рідним та близьким загиблого захисника. Що стосується поранених воїнів, то їх доправили до лікувального закладу, де надали належну медичну допомогу. Стан їх здоров’я задовільний. Також факт підриву українського військового авто, в результаті якого ЗСУ зазнали втрат, підтвердила безпосердньо пресслужба ОТУ "Північ" у Facebook.

І це не шкода для зору! Названо головну небезпеку смартфонів

п’ятниця, 19 квітень 2024, 9:40

Головну небезпеку мобільних телефонів назвало видання The Sun із посиланням на нещодавно проведене дослідження, передають Патріоти України. Журналісти видання повідомили, що під час дослідження вчені взяли мазки з сидінь унітазів та зі смартфонів та ві...

Коханка була з ФСБ? Німецький мільярдер, оголошений мертвим шість років тому, знайшовся в Москві

п’ятниця, 19 квітень 2024, 9:32

Автори журналістського розслідування вважають, що Гауб міг втекти до Москви через тіньові оборудки з росіянами. Його коханку підозрюється у зв'язках з ФСБ. . Німецько-американський магнат роздрібної торгівлі, 64-річний мільярдер Карл-Еріван Гауб, який...