Знову сонце і дуже тепло: Синоптики уточнили прогноз по Україні на 6 вересня

У неділю, 6 вересня, майже у всіх областях України очікується сонячна погода без опадів. Згідно з прогнозом Українського гідрометцентру, лише у Львівській, Волинській та Рівненській областях, а також в Криму, пройдуть грози, зазначають Патріоти України.

У західних областях будуть нижчі температури: від 22 до 27 градусів. В інших регіонах повітря прогріється сильніше: до +28 в центрі, на півночі і сході, і до +31 градуса в південних областях.

У Києві в неділю від 25 до 27 градусів, без опадів.

Раніше, в Укргідрометцентрі повідомили, що погода в Україні буде літньою до середини вересня. Температура повітря вдень до середини вересня може досягати 30 градусів. У той же час очікуються короткочасні періоди похолодання.

Аби створити відчуття кризи: Samsung запровадив 6-денний робочий тиждень

вівторок, 23 квітень 2024, 16:48

Samsung Group запровадив шестиденний робочий тиждень для керівників всіх підрозділів компаній. Головною причиною є труднощі в бізнесі. Про це повідомляє Business Insider, передають Патріоти України. Деякі керівники підрозділів почнуть працювати за нови...

Працював на ворога: У Харкові місцевий мешканець намагався навести російські ракети по базі спецпідрозділу ГУР

вівторок, 23 квітень 2024, 14:25

У Харкові Служба безпеки затримала коригувальника російських ракетно-бомбових ударів по місту, який намагався виявити та передати російським військовим місця розташування спецпідрозділу "Кракен" Головного управління розвідки Міністерства оборони Україн...