Знову у ворога усе не за планом: Рссія готує евакуацію - після ударів ЗСУ по Зміїному є загиблі і поранені окупанти

На острові Зміїний після ударів безпілотників "Байрактар" залишаються загиблі і поранені російські військові. У зв'язку з цим Росія готує евакуацію, передають Патріоти України з посиланням на Defense Express.

За даними видання, після ударів по позиціях противника на Зміїному російська сторона готується до евакуації поранених військовослужбовців і тіл загиблих. Евакуювати їх хочуть морським шляхом.

Ймовірно, операція пройде під прикриттям літаків Су-30СМ зі складу 43-го авіаполку морської авіації Чорноморського флоту РФ. До цього Росія посилила повітряний контроль над островом із залученням пари винищувачів для цілодобового чергування.

Почала задихатися: На Полтавщині біля річки загадково померла дитина

п’ятниця, 26 квітень 2024, 17:28

На Полтавщині виявили тіло 13-річного хлопчика неподалік річки Псел. Поліція розпочала досудове розслідування. Про це повідомила пресслужба поліції регіону, передають Патріоти України. За попередньою інформацією слідства, двоє хлопців 13 та 14 років п...

Чи загрожує депортація з ЄС українським чоловікам - відповідь адвоката

п’ятниця, 26 квітень 2024, 16:59

У деяких країнах ЄС заявили, що сприятимуть поверненню чоловіків призовного віку в Україну. Це сталося після того, як Україна призупинила надання консульських послуг чоловікам від 18 до 60 років. В українському МЗС це рішення назвали питанням справедли...