Знову Вроцлав: У польському місті відомого своїми українофобськими виходками напали на чоловіка через жовто-блакитний ошийник його собаки (відео)

Скриншот з відео

В одному з парків Вроцлава стався інцидент. Поляк накинувся на українця, коли той вигулював собаку з жовто-блакитним ошийником.

Під час прогулянки зі своїм псом, українець несподівано зазнав словесного та фізичного нападу від польського громадянина, який виявив агресію через національні кольори, передають Патріоти України з посиланням на inpoland.net.pl.

Поляк напав на українця: сказав їхати на фронт

Коли громадянин Польщі побачив жовто-блакитний ошийник собаки, то зрозумів, що перед ним – українець. Він почав обурюватися тим, що в Україні йде війна, і чоловік має бути на фронті, а не прогулюватися з собакою в Польщі, пише видання.

Українець натомість пояснив нападнику, що мешкав у Польщі ще до початку війни в Україні і що поляк не має права вказувати йому, куди повертатися і де жити. Чоловік наголосив, що Польща стала його домівкою, і він має повне право залишатися тут і жити своїм життям.

Цей інцидент викликав значний резонанс серед місцевих жителів та української громади в Польщі. Багато хто висловив своє обурення такою неприйнятною поведінкою і закликав до взаємної поваги та толерантності. Неприпустимо, щоб національні ознаки або походження ставали приводом для агресії та дискримінації.

Звірте зі своїми уподобаннями та заповніть прогалини: Редакція The New York Times склала рейтинг найкращих книг ХХІ століття

вівторок, 16 липень 2024, 22:07

Видання The New York Times представило рейтинг найкращих книг, які були написані та опубліковані у ХХІ столітті. З повним списком можна ознайомитись на сайті. Відомо, що список склали на основі опитування, проведеного серед понад 500 письменників, пое...

Варто знати! Які документи повинні мати чоловіки для перетину кордону з 17 липня

вівторок, 16 липень 2024, 21:25

Починаючи з 17 липня 2024 року чоловіків віком від 18 до 60 років не випускатимуть із України без військового квитка. Про це розповів речник Державної прикордонної служби Андрій Демченко в ефірі телемарафону, передають Патріоти України. «Із завтрашньо...