Знущався три години: У Києві іноземець-нелегал зґвалтував молоду дівчину - його вже затримали

У Києві затримали іноземця за зґвалтування 21-річної дівчини, наразі йому загрожує від трьох до п’яти років позбавлення волі. Про це повідомляє Відділ комунікації поліції Київської області, зазначають Патріоти України.

Зазначається, що 28 січня близько 07.00 години ранку до поліції про факт зґвалтування повідомив черговий лікар Київської клінічної лікарні, куди було доставлено дівчину.

"Майже 3 години виходець із Камеруну знущався над 21-річною дівчиною. Нині ж чоловік затриманий. За зґвалтування йому загрожує до 5 років позбавлення волі", - розповів очільник поліції Київщини Андрій Нєбитов.

Він також зазначив, що камерунець перебував в Україні нелегально. Правоохоронці провели оперативно-розшукові заходи і встановили та затримали особу зловмисника відповідно до ст. 208 КПК України.

За даним фактом поліцейські відкрили кримінальне провадження за ч.1 ст.152 (зґвалтування) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає позбавлення волі на строк від трьох до п’яти років.

Страсна субота - наймістичніший день Великого посту: Що не можна робити в цей день

субота, 4 травень 2024, 5:00

У Вдень у Велику суботу в Храмі Гробу Господнього в Єрусалимі щороку очікують на сходження Благодатного Вогню, частки котрого.у наші часи швидко розповсюджуються православним світом. За день до Великодня християни східного обряду зустрінуть Велику, або...

Відомий спортсмен, а нині боєць спецпідрозділу СБУ Стаховський назвав головну перевагу росіян і що цьому протиставити

субота, 4 травень 2024, 4:15

Легенда тенісу в Україні Сергій Стаховський служить у лавах СБУ з 2023 року. Бувши на різних ділянках фронту та аналізуючи ситуацію, він сказав, у чому Росія переважає Україну. Про це він розповів в інтерв'ю "РБК-Україна", передають Патріоти України. З...