Зник, вийшовши із готелю в Сочі: Російського мільйонера знайшли мертвим у Чорному морі

За кілька днів до цього на пляжі Імеретинської низовини в Сочі були виявлені речі зниклого бізнесмена – самокат, рюкзак і телефон.

Тіло російського бізнесмена Ігоря Коропова, співзасновника компанії Skillbox, який 1 листопада вночі вийшов з готелю Radisson Collection в Сочі й пропав, знайшли мертвим в гирлі річки Мзимта, що в Адлерівському районі, інформують Патріоти України.

Як повідомляють російські ЗМІ, тіло мільйонера виявив тренер по вейкборду, що займався з групою. Воно знаходилося в 300 метрах від берега. За кілька днів до цього на пляжі Імеретинської низовини в Сочі були виявлені речі зниклого бізнесмена – самокат, рюкзак і телефон.

Інформацію про те, що знайдений – Ігор Коропов, підтверджують в пошуковому загоні “Ліза Алерт”. За даними російських ЗМІ, цю інформацію підтвердили й в Слідчому комітеті. Зазначається, що на тілі бізнесмена ознак насильницької смерті немає.

Skillbox – російська інтернет-компанія зі сфери онлайн-освіти, заснована у 2016 році. Контрольний пакет належить Mail.ru Group. Компанія вважається лідером російського ринку професійного онлайн-навчання, а також лідирує у сфері навчання професій, пов’язаних з цифровою економікою та Інтернет-рекламою.

Чоловік відмовився від мобілізації через пораду брата-військового: Стало відомо, чим це закінчилось

п’ятниця, 3 травень 2024, 14:58

У Чернівецькій області до 1 року та 10 місяців обмеження волі засудили чоловіка, який отримав повістку, проте ухилився від мобілізації. На суді він заявив, що в армію не пішов, оскільки його брат-військовий порадив уникати служби. Про це йдеться у вир...

Під виглядом прогулянок із собакою: СБУ затримала у Харкові коригувальника РФ, який шпигував за позиціями ЗСУ (фото)

п’ятниця, 3 травень 2024, 14:47

Служба безпеки України нейтралізувала діяльність ще одного російського коригувальника, що наводив російські ракети на військові об'єкти. Ним виявився житель Харкова. Для "прикриття" під час збору розвідданих він використовував собаку, якого нібито вигу...