Зникають навіть озера: В окупованому Криму почалися великі проблеми (фото)

В окупованому Російською Федерацією Криму нова екологічна катастрофа - почали зникати озера. Про це на своїй сторінці в Twitter повідомляє RoksolanaToday&Крим25%, публікуючи відповідні фото, передають Патріоти України.

"Севастополь. Озера в Кизилові більше немає. А раніше було. І це не посуха - цілеспрямовано знищила гавань", - йдеться у підписі до фото.

Варто відзначити, що місцеві жителі неодноразово скаржилися на окупаційну владу, яка знищує водойми заради будівництва нових об'єктів і вирубує дерева, через що екологічна ситуація на півострові тільки погіршується.

Загроза для врожаю? Синоптикиня розповіла, де в Україні очікувати заморозків у вихідні

п’ятниця, 19 квітень 2024, 16:52

На вихідних, 20 та 21 квітня, у більшості регіонів України очікуються нічні заморозки. Проте вдень температура повітря може піднятися до +18 °C. Про це повідомляє синоптикиня Наталка Діденко, передають Патріоти України. Зазначається, що у більшості об...

"Хитра мобілізація": Стало відомо, у якому випадку навіть багатодітний тато може отримати повістку

п’ятниця, 19 квітень 2024, 16:30

У Законі про мобілізацію за несплату аліментів татам трьох і більше дітей будуть знімати бронь. І це торкнеться навіть жінок. Однак це не означає, що боржника одразу відправлять на фронт, передають Патріоти України. Про нові правила у Законі про мобіл...