Зникла ще на початку січня: У Росії прокурор вбив свою дружину і закопав її на дачі (фото)

Спочатку чоловік стверджував, що жінка невдало впала, вдарилася головою і померла.
Ірина Боженко померла від удару кочергою. Фото: соцмережі.

Екс-прокурор з Північної Осетії Ігор Чельдієв вбив свою дружину, а тіло закопав на дачній ділянці. Про це повідомили в Telegram-каналі "Підйом", передають Патріоти України.

Ірина Боженко - цивільна дружина Чельдієва - зникла ще на початку січня. Тоді правоохоронці уважно оглянули будинок і дачну ділянку прокурора, але нічого підозрілого не знайшли. 13 лютого співробітники поліції провели повторний обшук і звернули увагу на невеликий пагорб землі за дачним будинком. Все вказувало на те, що землю копали недавно.

Під тиском доказів Ігор Чельдієв зізнався, що на цьому місці закопав тіло Ірини. Спочатку чоловік стверджував, що жінка невдало впала, вдарилася головою і померла. Але судово-медична експертиза показала, що потерпіла померла від важкої черепно-мозкової травми. Як з'ясували слідчі, Чельдієв під час сварки вдарив її камінною кочергою по голові.

Нагадаємо, що Ігор Чельдієв працював старшим прокурором відділу з нагляду за виконанням законів про федеральну безпеку. Він стежив за діями регіонального управління ФСБ.


Мовний омбудсмен Кремінь розповів, у скількох школах України досі вивчають російську як окремий предмет

середа, 1 травень 2024, 23:32

Мовний омбудсмен Тарас Кремінь опублікував звіт за 2023 рік щодо дотримання мовного закону у різних сферах діяльності. Згідно з ним, в Україні залишилося три школи, в яких російську мову викладають як окремий предмет. Водночас 20% дошкільнят не розумію...

Показав чудовий результат: Український військовий став чемпіоном Європи з гирьового спорту

середа, 1 травень 2024, 22:56

Старший лейтенант і учасник збірної України з гирьового спорту Олексій Остапчук став чемпіоном Європи в командній естафеті з класичного поштовху гирі. Про це на своїй сторінці у Фейсбук повідомляє 115 окрема бригада Сил територіальної оборони ЗСУ, де с...