Зниклі авто, прострочені продукти і булінг: Академія сухопутних військ опинилася у центрі гучного скандалу

Тимчасова слідча комісія виявила численні порушення в Академії сухопутних військ. Про це у своєму Facebook повідомив сержант 72-ї бригади ЗСУ імени Чорних запорожців Віктор Пилипенко, передають Патріоти України.

За його словами, напередодні відбулося парламентське засідання, під час якого розглянули численні порушення в роботі Академії сухопутних військ. За його словами, інтереси курсантів під час засідання відстоював інший курсант Олександр Попович. Представники керівництва Академії сухопутних військ, як стверджує Пилипенко, "намагались розмазати справу", однак ТСК вдалося виявити ще більш кричущі порушення.

"Наприклад, в процесі також виявили те, що на академію було передано близько десятка одиниць легкових автомобілів, які привласнило собі керівництво. Доля машин невідома. Слідство також виявило покривання цькування та побиття курсантів. Курсанти харчувались прострочкою, керівництво наживається навіть на їжі. Представник директора-регіонала Ткачука, який зліг в шпиталь в кращих корупційних традиціях, заборонив курсанту давати інтервʼю і не допустив журналістку до нього", - продовжив Пилипенко у своєму Facebook.

Окремо сержант 72-ї бригади наголосив, що якщо за підсумками розслідування генерала залишать на посаді - він "зжере в зародку" усіх молодих офіцерів та курсантів. Окремо про засідання ТСК інформували журналісти ТСН. У своєму сюжеті медіа підтвердило, що директор Академії сухопутних військ імени Петра Сагайдачного не приїхав на засідання, посилаючись на свою хворобу. Представникам ТСК також вдалося встановити, що один з командирів закладу дійсно цькував та бив курсантів.

Водіям в Україні готують нові штрафи, можливі й арешти: Що відомо про новий законопроєкт

неділя, 23 червень 2024, 20:10

Водіям загрожуватимуть штрафи до 17 тис. грн за невиконання законних вимог співробітників військової поліції. Законопроєкт також передбачає арешт на строк до 10 діб за ненадання інформації або невиконання вимог. Про це йдеться у схваленому Верховною Ра...

Нелюд проник до помешкання через не зачинені двері: На Одещині поліція затримала ґвалтівника 9-річної дівчинки

неділя, 23 червень 2024, 18:37

В Одеській області поліцейські затримали 25-річного чоловіка, який зґвалтував дев'ятирічну дівчинку. . Про це повідомило Головне управління Національної поліції в Одеській області. . "Вночі, коли нікого з дорослих не було вдома, зловмисник проник чер...