Зниклого на Київщині дворічного хлопчика знайшли (фото)

Зниклого в Київській області дворічного Богдана Уніченка знайшли живим майже через добу з моменту зникнення. Про це повідомив глава поліції Київської області Андрій Нєбитов, передають Патріоти України.

"Увага! Знайшли хлопчика! Це найкращий у житті подарунок оперативникам поліції Київської області на День карного розшуку! Всім Спасибі!" - написав Нєбитов.

Хлопчик зник з двору будинку по вулиці Яблунева в селі Рагівка, Поліської територіальної громади, Вишгородського району близько 16:30. Спочатку мати намагалася знайти його самостійно, але о 21:00 звернулася в поліцію.

До пошуку малюка залучили близько 240 осіб: весь особовий склад Вишгородського районного управління поліції, всі служби ГУНП в Київській області, бійці особливого призначення "Миротворець", кінологи, Нацгвардійці і служби ДСНС, в небо підняли пошуковий вертоліт.
Богдана шукали на території села, перевіряли занедбані будівлі і колодязі. Пошук розширили на довколишні села. Судячи з зовнішнього вигляду малюка, він заблукав і провів ніч на вулиці. Як виявилося, хлопчик пішов з батьком у ліс за дровами.
"Батько вирішив піти в ліс, щоб нарубати дров. Дитина пішла разом з ним. Але батько побачив це пізніше. Батько сказав, щоб дитина йшла додому, оскільки будинок розташований біля лісу. Дитина розвернулася і пішла. Батьки намагалися самі знайти до 10 годин вечора - Ред.), але пошуки були марними ", - повідомили в поліції.
"Оперативно спрацювали! Спасибі вам! Дворічна дитина сама, вночі, не вість де. Це дійсно подарунок знайти його живим і неушкодженим!" - пишуть користувачі мережі.

У культового паризького кабаре Мулен Руж в Парижі обвалилися лопаті знаменитого вітряка (відео)

п’ятниця, 26 квітень 2024, 0:55

У ніч на 25 квітня в Парижі обвалилися лопаті знаменитого вітряка Мулен Руж. Падіння також пошкодило фасад паризького кабаре, розташованого в паризькому районі Пігаль. Про це повідомляє телеканал BFM TV. . Оскільки інцидент стався вночі, обійшлося бе...

Легендарний тренер назвав найкращого футболіста України

четвер, 25 квітень 2024, 23:55

Колишній тренер збірної України та Динамо Йожеф Сабо оцінив якість гравців національного чемпіонату, передають Патріоти України. За словами іменитого фахівця, найкращим гравцем є Володимир Бражко. «Немає в нас класних футболістів. Для мене № 1 — це Бра...