Зникли у невідомому напрямку: У центрі Херсона злочинці влаштували розбірки та розстріляли людину

У центрі Херсона п'ятеро людей побили та розстріляли чоловіка. Потерпілого госпіталізовано, тоді як одного із нападників затримали, а місцезнаходження ще чотирьох встановлюється. Про це повідомила поліція Херсонської області, передають Патріоти України.

Інцидент стався увечері в середу, 9 лютого, біля розважального закладу у центрі міста, що на вулиці Соборній. Про те, що відбувається, поліцію повідомив очевидець. Він розповів правоохоронцям, що приїхали на виклик, що після побиття зловмисники кілька разів вистрілили в потерпілого і втекли на автомобілі в невідомому напрямку.
За словами заступника начальника Херсонського райуправління поліції Андрія Коршуна, на території міста було запроваджено поліцейську операцію "Сірена". На місці події слідчо-оперативну групу зустріла карета швидкої допомоги. Лікарі повідомили правоохоронцям, що у 50-річного потерпілого попередньо діагностовано численні забої тіла та кілька поранень, характерних при застосуванні травматичної вогнепальної зброї.
Як з'ясувалося, винуватцями були кримінальні елементи. Поліцейські зазначають, що "причетні до нападу на потерпілого раніше, і сам поранений, потрапляли у поле зору поліцейських". Проте лише одного з підозрюваних (віком 44 роки) правоохоронці затримали за місцем проживання. Місцезнаходження інших зараз встановлюється. Крім того, відкрито кримінальне провадження за ч.4 ст.296 ККУ – хуліганство.

В Україні запустили електронну чергу до ТЦК: Як записатися і що треба знати

понеділок, 20 травень 2024, 2:35

Міністерство оборони розпочало тестування свого нового сервісу - електронної черги до ТЦК та СП. Попередній запис уже доступний у 19 територіальних центрах комплектування. Про це повідомили в офіційному Telegram-каналі Міноборони. Так, тестування серві...

Колишній абсолютний чемпіон Леннокс Льюїс прокоментував перемогу Усика

неділя, 19 травень 2024, 23:55

Колишній абсолютний чемпіон Леннокс Льюїс привітав Олександра Усика з перемогою над Тайсоном Ф’юрі. Відповідний текст він написав у соцмережі Х, передають Патріоти України. «Сьогодні ввечері ми стали свідками приголомшливого бою і твору історії. Я ради...