"Знищував мене морально": Олександр Еллерт відреагував на заяву Ксенії Мішиної

Шоумен Олександр Еллерт відреагував на слова своєї колишньої, акторки Ксенії Мішиною, про їхні аб'юзивні стосунки, передають Патріоти України.

Днями зірка "Кріпосної" заявила про те, що під час роману з Еллертом він "знищував її морально". Після таких гучних слів підписники шоумена поцікавилися в нього, що він думає на цей рахунок.

Еллерт дав коротку, але чітку відповідь, в своїх сторіз в Instagram. "У неї усі, бл*, арбузери", - написав колишній Мішиної. Зазначимо, що у своєму інтерв'ю Ксенія також зазначила, що під час війни Олександр писав їй, однак помиритися колишнім закоханим не вдалося.


Треба обов’язково мати при собі: Без яких документів транспорт затримають на блокпосту

середа, 15 травень 2024, 3:25

Під час дії воєнного стану на блокпостах в усіх водіїв автомобілів можуть перевіряти документи, адже за новим законом про мобілізацію, чоловікам від 18 до 60 років треба мати при собі військово-обліковий документ. Про це у коментарі РБК-Україна сказав ...

Побиття дівчини представником ТЦК у Одесі: У командуванні Південь відео назвали "роботою на ворога"

вівторок, 14 травень 2024, 23:41

Керівництво оперативного командування Південь звернулося до правоохоронців щодо інциденту з дівчиною та представниками ТЦК в Одесі. Про це йдеться в заяві ОК Південь, передають Патріоти України. Також керівництво хоче дізнатися, у чиїх інтересах був ко...