Знищили десятки бойовиків: У мережі розповіли про вражаючу операцію ЗСУ

В інтернеті оприлюднили розповідь про успішну операцію Збройних сил України (ЗСУ), яка була проведена п'ять років тому, але деталі якої до сих пір не розголошувалися. Відповідний пост на своїй сторінці в Twitter розмістив український військовий, який пише під ніком "Білий Господар", повідомляють Патріоти України.

"Рівно 5 років тому, під Донецьком. Три таких чудовиська з кулеметами курсували як вогневі точки. Моя група, використавши військову хитрість, їх розмолотила. Пару сек, як закінчили, видно ще паливо б'є з пробоїн. Більше 30 ворогів знищили в "крокодилах" . Відмінний бій!" - написав він.

За словами бійця, терористи були озброєні "Утьосами", їх перевага - дистанція. Українські військові в темряві на їх маршруті вручну (для тиші) викотили БМП і поклали поруч труп. Самі розосередилися по кущах паралельно.

"Розрахунок на цікавість виправдався... З нашого боку жодного пораненого. Жодної нагороди за це не отримано..." - додав він.

Посол розповів, як змінилося ставлення Ізраїлю до українських біженців за останні два роки

п’ятниця, 19 квітень 2024, 1:45

Ізраїль став набагато відкритіший до співпраці з Україною. Українським біженцям надається безпрецедентна допомога, зокрема їм продовжують туристичні візи та дали право на роботу. Про це в інтерв’ю "Главкому" розповів посол України в Ізраїлі Євген Корні...

Безпрецедентний жест щодо іноземця: Зеленський нагородив орденом "За заслуги перед Україною" Алена Делона

четвер, 18 квітень 2024, 22:08

Президент України Володимир Зеленський нагородив легенду французького кіно Алена Делона орденом «За заслуги перед Україною». Про це повідомив посол України у Франції Вадим Омельченко у соцмережах, а також на французькому телебаченні, передають Патріоти...