"Знищили повністю!": У ЗСУ показали потужний удар по бойовиках на Донбасі

Бійці групи К-2 з 54-ї механізованої бригади знищили "Урал" окупантів разом із боєкомплектом, який вони доправили на одну з позицій в районі Золотого Луганської області, повідомляють Патріоти України.

Відповідне відео опублікував волонтер Юрій Мисягін на своєму каналі YouTube. З його слів, за діями окупантів військові спостерігали, їх вели з повітря .

"Дочекалися моменту початку розвантаження і за кілька хвилин повністю знищили. Повністю!" — написав він. Також серйозно був пошкоджений БТЛБ, який зміг від'їхати, але незабаром заглухнув у 300 метрах від позиції. У цій операції крім техніки, були знищені двоє окупантів, один був поранений.

Мисягін нагадав невелику передісторію: у січні 2019 року окупанти з протитанкового гранатомета підірвали вантажівку Урал одного з батальйонів 54-ї бригади. Тоді загинув один український військовий і четверо отримали поранення.

"Після тієї трагедії група сказала, що за одну підірвану машину вони візьмуть втричі більше. Ось цей Урал якраз і був тим третім. До нього були знищені два КамАЗи з зенітками", — пояснив волонтер.

Перейдуть в онлайн-формат: Росія скасовує проведення ходи "Безсмертний полк"

вівторок, 23 квітень 2024, 19:40

У Москві скасовано проведення ходи «Безсмертний полк» 9 травня. Натомість подія відбудеться в онлайн-форматі. Про це повідомляють російські ЗМІ з посиланням на організаторів акції, передають Патріоти України. Як заявила перша заступниця голови комітету...

"Ніхто з його рідні в РФ більше не живе, але...": Легенда українського тенісу звинуватив зірку Росії в лицемірстві

вівторок, 23 квітень 2024, 19:28

За словами спортсмена, він вважає Медведєва лицеміром, який не висловився про війну в Україні. «Я знаю, що він із сім'єю виїхав із Росії у 2017 році. Ніхто з його близьких у Росії не живе. Але він, як риба, набрав у рот води, він досі мовчить і нічого ...