Знищив два вертольоти Ка-52 і штурмовик Су-25: Боєць ЗСУ розповів про хет-трик з ПЗРК Stinger

Десантники одного з підрозділів угруповання Об'єднаних сил організували спеціальне заняття, в рамках якого розповіли, як більш ефективно працювати за допомогою переносного зенітно-ракетного комплексу Stinger по ворожих цілях, передають Патріоти України.

Зброя ефективна, але зі своїми особливостями. Один з військових розповів, що йому із Stinger вдалося збити вже три об'єкти ворога: два новітніх російських вертольоти Ка-52 і штурмовик Су-25.

Як повідомляється у Telegram-каналі Оперативний ЗСУ, військові-десантники одного з підрозділів ООС провели спецзаняття, щоб розповісти про більш ефективні способи застосування ПЗРК Stinger. Вони пояснили, що потрібно знати для виконання трьох пострілів на хвилину.

"Ця зброя дуже ефективна, але має свої особливості. Головне - це впевнено тримати її в руках і не боятися застосовувати", - розповів десантник Влад. Примітно, що в українського військового вже є свій хет-трик, здобутий за допомогою Stinger. Йому вдалося збити два російські вертольоти Ка-52, а також штурмовик Су-25 Грач.

Змусили через правила "Укрзалізниці": Військовослужбовець Нацгвардії змушений був їхати в тамбурі потяга (фото)

четвер, 28 березень 2024, 23:44

Військовослужбовець Нацгвардії дорогою від Києва до Чернігова змушений був їхати в тамбурі потяга, бо йому не дозволили зайняти своє місце згідно з придбаним квитком через його службову собаку – лабрадора. Про цей випадок повідомив на своїй сторінці у ...

Була готова померти: Зірка українського тенісу ледь не загинула на Мальдівах

четвер, 28 березень 2024, 21:03

Українська тенісистка Марта Костюк (№ 26 WTA) розповіла про те, як мало не загинула на заняттях серфінгом. Дівчина зізналася, що готова була померти під час відпочинку, передають Патріоти України. «Якось ми займалися серфінгом у Лос-Анджелесі і мій чол...