Зниження тарифів і припинення війни: У Зеленського відхрестилися від передвиборчих обіцянок (відео)

У команді Володимира Зеленського заявили, що питання зниження комунальних тарифів не є прерогативою президента. Про це розповів політконсультант кандидата Дмитро Разумков в інтерв'ю "Фактам ICTV", повідомляють Патріоти України.

Разумков повідомив про плани Володимира Зеленського в перші 100 днів його президентства. На питання журналістки про те, що більше всього від Зеленського його виборці чекають зниження тарифів, Разумков відповів, що це не зовсім прерогатива президента.

Зеленський, за словами Разумкова, може вплинути на корупційну складову, яка часто лежить в основі тарифів. "Обіцяти, що це відбудеться через день-два - (Зеленський. - Ред.) не може. Це процес, який буде не простим, цей процес доведеться пройти і Зеленському і його команді, і українському народу", - заявив Разумков.

Зазначимо, що проблема високих тарифів на комунальні послуги неодноразово піднімалася в передвиборній кампанії Зеленського. Так, в лютому кандидат в президенти опублікував на своїй You-Tube каналі відео "Зе Президент Слуга Народу #7" про комунальні тарифи.

Що стосується швидкого закінчення війни на Донбасі, Разумков сказав, що це тривалий процес і ніхто не може пообіцяти закінчення війни найближчим часом. "Ніхто не має можливості закінчити війну завтра. І обіцяти таке неможливо", - сказав Дмитро Разумков.

Новий скандал: На Закарпатті жінки напали на військових (відео)

п’ятниця, 19 квітень 2024, 19:14

19 квітня на Закарпатті стався черговий конфлікт між місцевими жителями та представниками Територіального центру комплектування та соціальної підтримки (ТЦК та СП). Про ситуацію розповіли у Закарпатському обласному ТЦК, передають Патріоти України. Там ...

В Україні змінюються умови військового обліку: Що тепер чекає на чоловіків

п’ятниця, 19 квітень 2024, 18:56

В Україні відбудуться зміни в умовах військового обліку завдяки новому закону про мобілізацію. Зокрема, чоловіки повинні будуть уточнити свої військово-облікові дані без очікування повістки. Крім того, запрацював єдиний реєстр "Оберіг" - там міститься ...