Золота осінь, як останнє "пробач" літа: Синоптики уточнили прогноз для України на вихідні

В Україні сьогодні, 3 жовтня, буде переважно суха погода. Температура повітря вдень коливатиметься від +18 до +23 градусів, повідомляють Патріоти України з посиланням на дані Українського гідрометцентру.

Прогноз у всіх областях

На території більшості областей сьогодні буде сухо. Невеликі дощі очікуються лише у Чернігівській, Сумській, Полтавській, Дніпропетровській та Луганській областях.

Температура повітря вдень на заході буде +19+23 градуси, вночі від +8 до+11. У центральних, північних і східних областях вдень буде +18+21, вночі від +9 до +12. На півдні температура повітря буде +21+23, вночі +11+13 градусів.

Переважно сухо та до +23 градусів: прогноз погоди на сьогодні в Україні

Прогноз в Києві

У столиці сьогодні буде сухо і сонячно. Вдень очікує +19+21 градус тепла, вночі від +10 до +12.

Переважно сухо та до +23 градусів: прогноз погоди на сьогодні в Україні

У неділю, 4 жовтня, у всіх регіонах України температура дещо підвищиться. У західних областях стовпчики термометрів покажуть +22 - + 24 градуси, на решті території буде на 1-2 градуси нижче. У Львові та Ужгороді очікуються дощі.
Вітер залишається південно-східного напрямку. У неділю на заході, а також у Житомирській, Київській та Вінницькій областях посилиться до штормових поривів.

«У Києві вихідні будуть майже ідеальними для прогулянок в лісі і парках - без істотних опадів, але сиро і тепло. Температура повітря підвищиться в столиці до +20 +22 градусів. Хіба що дискомфорт викличе поривчастий вітер, який у неділю посилиться в Києві », - пише в Facebook синоптик Наталія Діденко.

Як покарають голову Броварської РДА за "п'яну" аварію

п’ятниця, 26 квітень 2024, 22:52

Начальник Київської ОВА Руслан Кравченко заявив, що голову Броварської районної державної адміністрації Володимира Майбоженка буде звільнено, після того як той скоїв ДТП, під час якої постраждали четверо людей. Про це в п'ятницю, 26 квітня, повідомила ...

Кинули на землю та жорстоко побили: У Варшаві в українця відібрали 400 тисяч євро

п’ятниця, 26 квітень 2024, 22:44

Група осіб в масках у центрі Варшави напали на 58-річного українця та відібрали у нього майже 2 мільйони злотих. Про це пише Inpoland в п'ятницю, 26 квітня, передають Патріоти України.