Золоте оздоблення, хутро замість килимів та автомат з "газировкою" за 3 копійки: Журналісти показали палац Медведчука

Журналісти змогли зазирнути до розташованого в Карпатах палацу кума Путіна Віктора Медведчука, який втік з-під домашнього арешту з початком війни. Відео з палацу публікує "Слідство.Info", передають Патріоти України.

Резиденція Медведчука розташована на величезній території. За високим парканом - кілька великих будинків, гірська річка, ставок. Головний будинок – це кількаповерховий палац із дерева і мармуру. В палаці є басейн та джакузі, спортзал з видом на ліс і гори, масажний кабінет і окрема сауна.

Будинок прикрашений картинами, кількаметровими люстрами, а камін оздоблено позолотою. Настільний годинник від іспанського бренду розкоші Soher зроблено на замовлення. Ціна на такого типу моделі стартує від 300 тисяч гривень. В будинку дуже багато хутра: на хутряному килимі з лисиці стоїть буквально кожен диван, крісло або стільчик.

На першому поверсі біля сходів стоїть радянський автомат "Газированная вода". Сітро і лимонад "Буратіно" - по три копійки, звичайна вода – за одну копійку.

На території резиденції є ще один величезний будинок – "гостьовий". В ньому все оздоблено мармуром, на стінах висять ведмежі шкури та роги оленів.

"Останніми тижнями українська влада ухвалює нові закони у звʼязку із війною. Якщо вдасться націоналізувати цю величезну резиденцію проросійського політика - тут може бути прекрасний оздоровчий комплекс для українських захисників, або ж табір відпочинку для дітей", - вважають журналісти.


У Міненерго відповіли, чи розглядають питання підвищення тарифів на електроенергію для населення

четвер, 28 березень 2024, 16:30

Міністерство енергетики України зараз не розглядає питання підвищення тарифів на електроенергію для населення. Про це 27 березня міністр енергетики Герман Галущенко заявив в ефірі національного телемарафону, фрагмент якого в Telegram опублікувала пресс...

Підвищення пенсій з 1 квітня зачепить не всіх українців: Все, що треба знати

четвер, 28 березень 2024, 14:37

З 1 квітня в Україні заплановане збільшення мінімальної зарплати, що вплине на деякі соціальні виплати, передають Патріоти України. Як пише biz.nv.ua, зокрема, після цього мають підвищитися пенсії громадян віком 65+ з повним страховим стажем (35 років...