Золоті тримачі в туалеті і басейн з танцполом: Як виглядає яхта Путіна за 75 млрд (фото)

На 140-метровій яхті Шехерезада, власником якої вважають президента-диктатора Володимира Путіна, працюють представники Федеральної служби охорони. Видання The Sun опублікувало фотографії яхти Шахерезада, передають Патріоти України.

Повідомляється, що 140-метрова шестипалубна яхта пришвартована в італійському порту Марина ді Каррара.Розслідувачі команди російського опозиціонера Олексія Навального оцінювали її вартість в 75 млрд рублів.

Як стверджує The Sun на яхті красуються золоті тримачі для туалетного паперу, персональний зал для дзюдо, танцпол, який може перетворюватися в басейн, більярдний зал і величезне джакузі.

Як пише The Sun, робітник, який допомагав будувати яхту, розповів виданню про "численні басейни, спа-центр, сауну, театр, тренажерний зал, два вертолітних майданчики і навіть лікарню".

Команда Навального вивчила Crew List - список всіх, хто працює на яхті Шехерезада. Список складений в тому ж італійському порту, де зараз стоїть яхта. У цьому документі є ім'я кожного члена екіпажу і всі дані, від дати народження до номера візи. Всі імена російські. Команді Навального вдалося встановити, що частина цих людей - співробітники Федеральної служби охорони.

"Ми впевнені, що і у випадку з Шехерезадою виявиться, що захований на далеких островах офшор теж записаний на чергового путінського дружка, - пишуть автори розслідування. - Але що дійсно має значення - це те, що справжнього власника Шехерезади охороняє ФСО. Державне відомство, служба охорони, Російські держслужбовці і військові чомусь літають до Італії і працюють на яхті", - йдеться в повідомленні.

Археологи виявили місце утіх Олександра Македонського у царському палаці на півночі Греції (відео)

субота, 11 травень 2024, 6:15

Як пише GreekReporter, археологи стверджують, що виявили ванну кімнату Олександра Македонського в палаці Айгай на півночі Греції. Палац Айгай, що розкинувся на 15 000 квадратних метрів, розташований у церемоніальному центрі стародавнього македонського ...

Захотілось гострих відчуттів: Українець зі всіма дозвільними документами на виїзд заплатив $1500, аби перепливти Тису

субота, 11 травень 2024, 5:58

На Закарпатті прикордонники зафіксували неординарний випадок: українець із всіма дозволами на виїзд за кордон вирішив переплисти річку Тису, заплативши переправнику 1500 доларів. Про це розповів офіцер Мукачівського прикордонного загону Олег Селезньов ...