Золоту медаль не вручили: Російську фігуристку, яка виступає на ОІ-2022, підозрюють у використанні допінгу

Стало відомо, хто від ОКР, ймовірно, міг використовувати заборонені речовини перед Олімпійськими іграми-2022. Так, за інформацією Inside The Games, під розгляд потрапила 15-річна Каміла Валієва, передають Патріоти України.

За даними джерела, тест було здано до змагань у Китаї. Джерело додає, що точна проблема допінг-проби Валієвої залишається незрозумілою. Ситуацію ускладнює той факт, що Валієва не досягла 16-річного віку, що не дозволяє офіційно визнати Камілу винною у порушенні антидопінгових правил.

Наразі кілька груп юристів працюють над складною справою, яка, як очікується, триватиме до завтра, перш ніж буде досягнуто висновку. Якщо Валієва буде покарана, то будь-які покарання, ймовірно, будуть менш суворими, ніж якби вона була старша 16 років. А ось яку роль у застосуванні допінгу відіграв її тренерський штаб – стане предметом окремого розгляду.

Якщо провина Валієвої або тренерського штабу ОКР буде доведена, то їх можуть позбавити "золота", яке вони здобули в командних змаганнях. Наразі церемонію нагородження поставили на паузу через цю ситуацію з допінгом.

Додамо, що Росія відсторонена від участі в Олімпійських іграх через систематичне порушення антидопінгових правил. У Пекіні росіянам заборонено використовувати національну символіку, гімн та прапор. Назву країни замінили на абревіатуру збірна ОКР, тобто збірна Олімпійського Комітету Росії.

"Дістав з-під завалів трьох людей": У Дніпрі 14-літній підліток допомагав рятувати постраждалих після атаки РФ (фото)

п’ятниця, 19 квітень 2024, 21:52

Місцеві журналісти також поспілкувались з юним рятувальником. Тимофій мешкає неподалік п'ятиповерхівки, в яку влучив ворожий снаряд. Він відразу прибіг на місце трагедії та почав допомагати рятувальникам. Юнак допомагав виводити постраждалих людей з ме...

Вигадали нову схему: Шахраї під виглядом співробітників ДБР виманювали у людей гроші

п’ятниця, 19 квітень 2024, 21:00

Аферисти пропонували широкий спектр послуг для потенційних "клієнтів" - від закриття кримінальних проваджень до переслідування конкурентів, заявників. Викрито групу шахраїв, які під виглядом співробітників Державного бюро розслідувань видурювали у люде...