Зоозахисники вимагають покарати рибалку-збоченця: Чоловік використав живу форель неприродним чином та зняв порно

Рибалка має постати перед судом після того, як він використав живу коричневу форель для здійснення статевого акту на човні. Про це повідомляє Daily Star, передають Патріоти України.

55-річному Ешлі Девіду Галламу висунуто два звинувачення у виготовленні або відтворенні матеріалів зі сценами зоофілії і три звинувачення у володінні такими матеріалами. Галлам, мешканець міста Дельфін-Сендс на південному сході Тасманії, нещодавно з'явився в магістратському суді Гобарта, щоб попросити відкласти розгляд своєї справи. Він ще не визнав себе винним.

За даними поліції, на шокувальному відео, яке стало вірусним, показано, як його співучасниця, Кетрін Джун Лі, лежить на човні в морі на півдні Тасманії, в той час як Галлам використовує живу коричневу форель, щоб здійснити з нею статевий акт.

За даними The Mercury, інциденти відбулися в період від лютого 2022 року до 25 січня 2023 року. Суддя Маріца Дувняк задовольнила клопотання Галлама про відкладення слухання, призначивши наступну судову дату на 25 жовтня.

Лі вперше з'явилася в тому ж суді, щоб також подати клопотання про відкладення слухання, яке було задоволено. 58-річну жінку звинувачують за одним пунктом у зберіганні предметів зоофілії і за двома пунктами у виготовленні або відтворенні предметів зоофілії.

У судових документах стверджується, що відеозапис демонструє "сексуальну активність" за участю Лі та форелі. У лютому 2023 року поліція заарештувала обох і висунула їм звинувачення. Після арештів поліція нагадала громадськості, що зберігання та розповсюдження матеріалів із зображенням зоофілії є незаконним. Заплановано, що Галлам і Лі постануть перед судом 25 жовтня.

Користувачі X, які відреагували на огидну новину в Інтернеті, були обурені їхньою діяльністю. "Що, в біса, не так з людьми?", "Посадіть їх обох до в'язниці. Збоченці".

"Трагічна, жахлива звістка": Екскапітанка збірної України з гандболу померла у віці 34 років

субота, 31 серпень 2024, 0:30

Екскапітанка України з гандболу Ірина Глібко пішла з життя у віці 34 років після боротьби з онкологічнм захворюванням. Про це йдеться у заяві Федерації гандболу України, передають Патріоти України. Ірина пропустила жіночий ЧС-2023 та відбір до Євро-202...

Національна еліта зазнала непоправної втрати... На фронті загинув громадський активіст, археолог та історик Юрій Ревера

п’ятниця, 30 серпень 2024, 22:55

Щирий патріот воював з перших днів війни та ніс службу у найгарячіших місцях фронту. На Донеччині загинув історик та археолог 51-річний Юрій "Граф" Ревера. З перших днів повномасштабного вторгнення він захищав Україну у найгарячіших місцях фронту, пере...