Зовсім не у палаці чи на світському рауті: Де Кейт Міддлтон та Меган Маркл зустріли своїх принців

Кейт та Вільям познайомилися ще студентами. Фото: ЕРА.

"Навіть якщо вам трохи за тридцять, є надія вийти заміж за принца", – співається у відомій пісні Вєрки Сердючки. Патріоти України пропонують дізнатися, чи так це насправді, і в якому віці зустріли свого принца Єлизавета II, Меган Маркл, принцеса Діана та інші відомі в історії жінки, які змогли зачарувати королівських спадкоємців.

1. Принц Філіп і Королева Єлизавета II
Єлизавета II зустріла свою любов королівської крові в 13 років. 18-річний Філіп проводив для Єлизавети і її сестри Маргарет екскурсію по Королівському морському коледжу. Юна майбутня королева змогла побудувати міцну дружбу з принцом, на основі якої пізніше зародилася любов. Коли Єлизаветі виповнилося 21 рік, пара побралася.

2. Принц Вільям і Кейт Міддлтон

Кейт Міддлтон зустріла свого принца в університеті. Вони познайомилися ще на першому курсі й навіть поцілувалися вперше на вечірці в гуртожитку. У момент знайомства Кейт жартома присіла перед Вільямом у реверансі, а він пролив на себе склянку з алкоголем. Пара зустрічалася 10 років, перш ніж узаконити свою любов.
3. Принц Чарльз і Діана Спенсер
Діані пощастило познайомитися з принцом Чарльзом у 16 років, коли той приїхав на полювання на рябчиків у маєток Спенсерів. Принцу в той час було 28 років. Цікаво, що спочатку Чарльз кілька років приділяв увагу старшій сестрі Діани Сарі, однак після 18-річчя майбутньої принцеси перемкнув увагу на неї. На відміну від історії багаторічних побачень Вільяма і Кейт, Діана зі своїм коханим бачилася до весілля тільки 13 разів.
4. Принц Гаррі і Меган Маркл
Меган Маркл випала удача: знайомство з принцом відбулося наосліп на побаченні, організованому їхніми спільними друзями. Фатальна зустріч, яка змінила кардинально життя актриси, трапилася у 2016 році, а через півтора року принц Гаррі освідчився 36-річній Меган (на той момент).
5. Принц Едвард і Софі Різ-Джонс

Принц Едвард, граф Уессекський і молодший син королеви Єлизавети II вперше зустрів майбутню дружину Софі Різ-Джонс у гостях у 1987 році, коли він залицявся до її подруги. На момент їхнього першого знайомства майбутній графині було 22 роки. Наступна зустріч відбулася в 1993 році, після якої принц Едвард уже не міг розлучитися з коханою. Весілля зіграли шість років по тому.

В боях з російськими окупантами загинув головний сержант бригади "Хартія", орденоносець Олександр Ющенко

п’ятниця, 26 квітень 2024, 7:14

Під час виконання бойового завдання в районі населеного пункту Долинське Дніпропетровської області загинув головний сержант 13-ї бригади Національної гвардії України "Хартія" Олександр Ющенко, повідомляє пресслужба бригади. Пряма мова мера: "Штаб-сержа...

Є важливий момент: Командир пояснив, чим замінити демобілізацію в Україні, і чому вона не потрібна до завершення війни

п’ятниця, 26 квітень 2024, 6:59

Командир 93-ї окремої механізованої бригади "Холодний Яр" полковник Павло Паліса виступив проти демобілізації до кінця війни. Військовий вважає, що набагато важливіше отримати можливість частіше проводити ротації для відновлення боєздатності підрозділі...