"Зовсім показилися з тією радянщиною": Нова ідея кулінара Клопотенка обурила українців

Відомий український кулінар Євген Клопотенко нарвався на хейт в соцмережах через нову ідею, зазначають Патріоти України.

Причиною критики українців стало його нещодавнє емоційне висловлювання щодо пісні "Як тебе не любити, Києве мій", яку вмикають на столичному вокзалі. "Неочікуване запитання про пісню "Києве мій". Вона ніби норм, всі її люблять і все таке. Але коли я прибуваю на вокзал і чую її, то опиняюся наче в якомусь радянському фільмі. Хочеться чогось нового. В кого теж так? Є сенс створити якийсь більш сучасний гімн Києва і запропонувати "Укрзалізниці", щоб вмикали його?" – запропонував Клопотенко в своєму Instagram.

Проте деякі українці обурилися такій ідеї кулінара.

Реакція підписників

Підписники почали писати негативні коментарі та не підтримали думку Євгена.

  • "Люблю цю пісню, радянщиною не пахне. В часи радянщини мене лише переносить велика кількість російської мови навколо"
  • "Євгене, як людина, яка закінчила школу іменем автора цих віршів, протестуватиму проти такої пропозиції"
  • "Пісня "Як тебе не любити, Києве мій" - шедевр, символ нашого міста. Не потрібно його чіпати чи змінювати"
  • "Ви занадто захопилися "осучасненням", от тому і традиції зберігаються погано. Звичайно, потрібно враховувати хвилю часу, але полювання за відьмами, то погана практика"
  • "Зовсім показилися вже з тією радянщиною".

Цікаво, що Клопотенко дослухався до думки підписників і згодом написав про це так: "Дякую за думку кожного, почув. Буду змінювати своє ставлення до цієї пісні".


"Шкода, що мене поранили до перегляду цього": Військовий відреагував на скандальне відео про "блогерський фронт"

неділя, 18 серпень 2024, 20:12

Зірка шоу «Ліга сміху», військовий Віктор Розовий, який отримав на фронті тяжке поранення в голову, прокоментував скандальне відео про «блогерський фронт». Коментар він опублікував у своєму сторіс в Instagram, передають Патріоти України. "Чому я отрима...

Людей поранили уламки скла: На вагон поїзда Стрий - Івано-Франківськ впало дерево (фото)

неділя, 18 серпень 2024, 19:54

«Всі постраждалі оперативно отримали першу допомогу, чотирьох пасажирів із різаними травмами забрала швидка, їхні життя в безпеці», — зазначається в повідомленні. В Укрзалізниці додали, що поїзд продовжує рух із затримкою 1 год. 42 хв., а пасажирів пер...