"Зозуля йоб***й нацист": В Іспанії розгорівся грандіозний скандал через українця (відео)

Матч 20-го туру другого дивізіону чемпіонату Іспанії з футболу між "Райо Вальєкано" і "Альбасете" був перерваний через поведінку ультрас господарів, передають Патріоти України.

Наприкінці першого тайму фани на адресу українського форварда "Альбасете" Романа Зозулі почали скандувати "Зозуля – йоб***й нацист".

Перед перервою арбітр перервав гру, яка була дограна через кілька хвилин. Вболівальники продовжували виконувати образливі речівки, через що "Альбасете" відмовився виходити на поле на другий тайм. Офіцер зустрічі скасував продовження гри.

ДТП за участі голови райдержадміністраці в Броварах: У поліції розповіли подробиці (фото, відео)

п’ятниця, 26 квітень 2024, 21:44

Голова райдержадміністрації Броварів Володимир Майбоженко влаштував ДТП на пішохідному переході під Києвом. Попередньо відомо, що посадовець районної військової адміністрації не зупинився на забороняючий сигнал світлофору та скоїв наїзд на пішоходів. ...

Молитовний сніданок в Ужгороді завершився скандалом

п’ятниця, 26 квітень 2024, 21:17

26 квітня в Ужгороді відбувся молитовний сніданок з представниками різних релігійних конфесій, органів державної влади, військовим та громадськими діячами. Не оминули організатори заходу і представників Московської церкви. Це й стало причиною скандалу,...