Зрада Батьківщині: У замаху на розвідника у Києві замішаний український прикордонник

Протягом 2017-2019 років діючий співробітник Держприкордонслужби із закритих баз брав інформацію про розвідника і передавав її терористам.

За допомогу в підготовці терористичного акту проти розвідника заарештований співробітник Держприкордонслужби. Про це повідомляється на сайті ГПУ, передають Патріоти України.

Йому інкримінується ч 5 ст. 27 ч. 3 ст. 15 год. 3 ст. 258 ККУ. 12 червня злочинцеві було повідомлено про це. Печерський суд залишив його під вартою без права застави. Як повідомили УП в Генпрокуратурі, готував теракт громадянин РФ Олексій Комаричев. 4 квітня він сам постраждав від бомби, закладеної під машину.

17 квітня стало відомо про затримання силовиками 8 осіб, яких підозрюваних у наданні допомоги терористичній групі. Серед затриманих – росіяни Комаричев і Тимур Дзортов. Зараз у прокуратурі кажуть про двох виконавців злочину – росіян і шістьох помічників – українців.

Розслідування показало, що протягом 2017-2019 років діючий співробітник Держприкордонслужби із закритих баз брав інформацію про розвідника і передавав її терористам. Розслідування триває.

Підношення Осірісу: Унікальні артефакти з золота і та інші важливі речі: Археологи знайшли скарби єгиптян VII - VI ст. до н.е.

субота, 27 липень 2024, 0:30

Археологи виявили 63 давньоєгипетські гробниці у провінції Дум’ят, яка колись була центром торгівлі. Досліджуючи поховання, вчені натрапили на численні артефакти, зокрема золоті прикраси та поховальні приношення, передають Патріоти України. Як пише Her...

На Уралі прорвало чергову дамбу водосховища. Населення рятується на дахах будинків (відео)

п’ятниця, 26 липень 2024, 23:30

У Челябінській області Росії прорвало дамбу Кіалімського водосховища. Вода швидко поширюється, затоплено велику кількість будинків. Про це повідомляють російські Telegram-канали в п'ятницю, 26 липня. За інформацією управління МНС у Челябінській област...