Зрада не пройшла, але лише сьогодні: Портнова звільнять з КНУ, студенти "дотиснули" ректора

Московські політтехнологи вирішили не розбурхувати новий Майдан напередодні виборів до ВР заради дрібних амбіцій "рядового солдата".

Студенти домоглися свого. Фото: соцмережі.

Екс-заступника глави Адміністрації президента часів Януковича Андрія Портнова звільнили з Київського національного університету імені Тараса Шевченка. Про це повідомляється в Telegram-каналі "Ні Портнову в КНУ", передають Патріоти України.

Активіст Сергій Мазур розповів, що наказ про звільнення Портнова вже є, але підписаний він буде завтра.

“До речі, Портнов був переконаний, що його не звільнять. Але щось пішло не так. Це «щось» – це громадянське суспільство”, – додав Мазур.

В одній з трансляцій студенти говорили, що ректор підписав наказ. Залишилося поставити печатку, але зроблять це вже завтра, так як канцелярія не працює в цей час.

І це не шкода для зору! Названо головну небезпеку смартфонів

п’ятниця, 19 квітень 2024, 9:40

Головну небезпеку мобільних телефонів назвало видання The Sun із посиланням на нещодавно проведене дослідження, передають Патріоти України. Журналісти видання повідомили, що під час дослідження вчені взяли мазки з сидінь унітазів та зі смартфонів та ві...

Коханка була з ФСБ? Німецький мільярдер, оголошений мертвим шість років тому, знайшовся в Москві

п’ятниця, 19 квітень 2024, 9:32

Автори журналістського розслідування вважають, що Гауб міг втекти до Москви через тіньові оборудки з росіянами. Його коханку підозрюється у зв'язках з ФСБ. . Німецько-американський магнат роздрібної торгівлі, 64-річний мільярдер Карл-Еріван Гауб, який...