"Зрада" по-новому: Російські гумористи, котрі вітали анексію Криму, з’явилися на фінал "Ліги сміху" (відео)

На зйомках фіналу комедійного шоу "Ліга сміху" були присутні російські коміки Сергій Свєтлаков і Олександр Незлобін, відзначилися заявами, які схвалюють порушення територіальної цілісності України, передають Патріоти України з посиланням на Telegram-канал “Шаурма Зеленського”

За даними авторів каналу, вчора відбулися зйомки «Ліги». “Цікаве тут те, що на даний момент у залі знаходяться як мінімум два російських коміка Сергій Свєтлаков і Олександр Незлобін”, – сказано в повідомленні.

Там же поставлене питання про те, чи не відвідували дані особистості окупований Крим в обхід українського законодавства. Відомо, що в 2009 році на програмі “Прожекторперісхілтон”, яка виходила на Першому каналі Свєтлаков запропонував забрати півострів в України, на що ведучий Ургант заявив, що “Крим і так наш”.

У свою чергу Незлобін не так давно дозволив собі «жарт» про те, що для АРК Україна є “колишньою”. Додамо, що ефір півфіналу «Ліги сміху» запланований на п’ятницю, 8 листопада.

Як повідомлялося раніше, в жовтні до Києва приїжджав російський пропагандист Борис Корчевніков. Він відвідав Києво-Печерську лавру і побував на Народному фестивалі православного кіно.


Мертвий улюбленець лежав у пакеті біля смітника: Киянин вбив собаку колишньої дівчини, щоб помститися

п’ятниця, 29 березень 2024, 13:00

У Києві 25-річний чоловік побив собаку та задушив його, а потім викинув на смітник. Так він помстився колишній дівчині через розрив стосунків. Про це повідомила пресслужба столичної поліції в п'ятницю, 29 березня, передають Патріоти України.

Для покупців ввели обмеження: У Норвегії перед Великоднем спалахнув продуктовий скандал

п’ятниця, 29 березень 2024, 12:51

Католицький Великдень цьогоріч припадає на 31 березня, і європейці масово скуповують у магазинах яйця. Як пише польське видання Gazeta, попит настільки великий, що у тій самій Скандинавії розгорнулася справжня яєчна криза, передають Патріоти України. У...