"Зрада"? "Укрзалізниця" вляпалась у черговий скандал із "російським" Кримом (фото)

"Укрзалізниця" потрапила в черговий скандал із Кримом. Цього разу національний перевізник зганьбився розповсюдженням на території залізничного вокзалу Києва російської пропагандистської преси, де український окупований півострів позначено "в складі РФ". Про цей факт повідомив журналіст Олександр Шаріпов на своїй сторінці у Facebook, передають Патріоти України.

Він оприлюднив фото російських видань, які продають на столичному вокзалі. Це журнал "Дилетант", що позиціює себе, як "російський пізнавальний історичний журнал для сімейного читання". На опублікованих фотографіях показано обкладинки російського видання, яке лежить на полиці вокзального кіоску. На одному з них добре видно карту Росії з окупованим Кримом.

"А взагалі це нормально, коли на Центральному залізничному вокзалі Києва продається російська преса, де Крим позначений "у складі РФ"?" – підписав журналіст свої фото.

Але користувачі їдко відповіли пресслужбі "Укрзалізниці", зазначивши, що такі інциденти далеко не рідкість. "У вас що не день, то зашквари і вибачення. Це у вас так завжди чи Сергійко Лещенко покусав? У нього кохана людина теж Рашку любить", – написали коментатори.


Як покарають голову Броварської РДА за "п'яну" аварію

п’ятниця, 26 квітень 2024, 22:52

Начальник Київської ОВА Руслан Кравченко заявив, що голову Броварської районної державної адміністрації Володимира Майбоженка буде звільнено, після того як той скоїв ДТП, під час якої постраждали четверо людей. Про це в п'ятницю, 26 квітня, повідомила ...

Кинули на землю та жорстоко побили: У Варшаві в українця відібрали 400 тисяч євро

п’ятниця, 26 квітень 2024, 22:44

Група осіб в масках у центрі Варшави напали на 58-річного українця та відібрали у нього майже 2 мільйони злотих. Про це пише Inpoland в п'ятницю, 26 квітня, передають Патріоти України.