Зрадникам не до сміху: "Кроликам" Володимиру Данильцю і Володимиру Моїсеєнку скасували майже всі концерти в Канаді і США

Гумористичний дует "Кролики", які підтримують політику Росії, планували концерти в США та Канаді, проте українським активістам вдалося скасувати майже всі концерти.

Дует «Кролики», який до 24 лютого 2022 року активно виступав у Росії, планував тур у США і Канаді, зокрема концерти планувалися у Філадельфії, Чикаго, Маямі, Денвері, Сіетлі, Лос-Анджелесі та інших містах. Як повідомив у Facebook підприємець Данило Тонкопій, вже вісім із запланованих дев’яти концертів вдалося скасувати.

Досі ще не вдалося скасувати концерт у Нью-Йорку, проте активісти працюють над тим, щоб скасувати і його. А якщо це не вдасться, то вони обіцяють влаштувати перед ним пікет.

«Хутро у кроликів на 100% з вати. А ми чудово знаємо, що треба робити з такими артистами. Скасовувати», — зазначив Тонкопій і пояснив, як вдалося скасувати вісім концертів.

«Що ми зробили: зв’язалися з концертними майданчиками. Зв’язались з промоутерами, з організаторами туру. Підготували листи до мерії. Підготували усі інструменти скасування. У результаті, скасували 8 з 9 концертів. Поки на сайті залишився лише концерт у Нью-Йорку, решти концертів вже немає. Над Нью-Йорком також працюємо, і впевнений, що також скасуємо. Якщо ні, то будем організовувати протести і підключати інші канали. Українська підтримка в Нью-Йорку потужна, там багато наших, так що кроликам буде не до сміху. Ось як працює культура скасування», — розповів український активіст.

Чемпіон світу зізнався, кого вважає одним із найсильніших українських боксерів ХХI століття

п’ятниця, 19 квітень 2024, 23:29

Чемпіон світу у першій напівсередній вазі за версією WBF Арам Фаніян (24−2, 6 КО) поділився очікуваннями від поєдинку майбутнього бою українця Сергія Дерев’янченка (14−5, 10 КО) з Воном Александром (18−10−1, 11 KO), передають Патріоти України. «Вважаю ...

"Ти шо - москаль?": Кікбоксер із РФ епічно поскаржився на українців та латишів

п’ятниця, 19 квітень 2024, 23:16

Він поскаржився на те, що у Харкові, де він жив на початку повномасштабного вторгнення армії агресорів в Україну, його ображали через мову. "Нам із дружиною було важко в Європі, де сильна русофобія, там про росіян говорять або погано, або ніяк. Усіх зм...