Зрадниця Лорак в Підмосковʼї "таємно" навідалася до "біженців" з Луганщини разом... з пральною машинкою (відео)

Співачка родом з України Ані Лорак, яка замовчує війну, відзначилася черговим цинічним вчинком. 1 червня, коли українці оплакували смерть 9-річної дівчинки внаслідок російського обстрілу, зрадниця заявилася до "біженців" з Луганщини в Підмосковʼї з "гуманітаркою".

Свій візит Лорак нібито хотіла тримати в таємниці, але чомусь зустріч знімалася на відео і потрапила в росЗМІ. У коментарях під дописом в Instagram припустили, що це піар-хід виконавиці перед концертом в РФ.

Пропагандисти повідомили, що зрадниця вирішила допомогти українцям Івану та Тетяні, які виховують поблизу Москви 11-річну дочку та 2-річного сина. Сімʼї нібито треба "піднімати дітей" і "починати нове життя".

Як це завжди буває, автори змовчали, чому сімʼя змушена була тікати з Луганщини, якщо вони взагалі там колись жили. Також варто зауважити, що Лорак не показала пральну машинку на камеру, а тільки розповіла про неї, тому достеменно невідомо, нова це техніка чи вкрадена окупантами в Україні.

"Артистка вручила біженцям сучасну пральну машинку, одяг для дітей, предмети гігієни, побутової хімії та продукти харчування, а також тепло поспілкувалася з ними, приділивши особливу увагу дітям", – розхвалили зірку пропагандисти.

Альо, Кличко! Столична влада своєю бездіяльністю сприяє втраті комплексу унікальних артефактів Київської Русі на Поштовій площі

неділя, 5 травень 2024, 5:00

Безцінні пам'ятки 1000-літньої історії зроблені археологами під час реконструкції Поштової площі потребують термінової консервації, про що добре відомо "батькам міста". Однак шість років КМДА та мер не спромоглися зробити обіцяні роботи та заснувати музей

У Міноборони України пояснили, як оскаржити висновок ВЛК в досудовому порядку

неділя, 5 травень 2024, 3:25

Обмежено придатні військовозобов'язані і не тільки можуть оскаржити висновок ВЛК через комісії вищого порядку і через суд. Про це йдеться в коментарі директора Департаменту охорони здоров’я міністерства оборони України Оксани Сухорукової в ефірі телема...