Зрадниця Повалій поскаржилася на інтимні проблеми з власним чоловіком

Опальна співачка Таїсія Повалій обговорює інтимне життя з чоловіком Ігорем Ліхутою, поки в її рідній Україні йде повномасштабна війна, інформують Патріоти України.

У коментарі росЗМІ вона заявила, що останнім часом чоловік не звертає на неї уваги, вона не викликає у нього сексуальний інтерес. Вона уточнила, що сама хоче з ним близькості, але він удає, що нічого не помічає. "Ігор весь час в навушниках сидить. А я перед ним - в пеньюарі. Але він на мене не дивиться в цей момент. Його в цей момент тільки передачі цікавлять!" - розповіла Повалій.

Вона додала, що ставати матір'ю вдруге не планує, оскільки вважає, що народжувати потрібно самій. А в 57 років їй це навряд чи вдасться. Відомо, що Таїсія Повалій вийшла заміж за продюсера Ігоря Ліхуту в 1993 році. У шлюбі у них народився син Денис.

Таїсія Повалій: позиція по війні

З початку повномасштабної війни Таїсія Повалій жодного разу не обмовилася про звірства окупантів в рідній країні, продовжуючи працювати в РФ. Вона виступає на концертах в країні-агресора і цинічно виконує пісні українською мовою.

У жовтні 2022 року стало відомо, що Таїсія Повалій була включена до списку санкцій Ради національної безпеки і оборони України.

В Україні змінюються умови військового обліку: Що тепер чекає на чоловіків

п’ятниця, 19 квітень 2024, 18:56

В Україні відбудуться зміни в умовах військового обліку завдяки новому закону про мобілізацію. Зокрема, чоловіки повинні будуть уточнити свої військово-облікові дані без очікування повістки. Крім того, запрацював єдиний реєстр "Оберіг" - там міститься ...

Закликав до захоплення України: СБУ оголосила підозру відомому пропутінському музиканту

п’ятниця, 19 квітень 2024, 18:52

Служба безпеки України повідомила про підозру прокремлівському музиканту, який агітував за Путіна на окупованому Донбасі. Йдеться про музиканта Олексія "Джанго" Піддубного, який публічно виправдовує російську збройну агресію проти України. Йому загрожу...