Зрадниця України Повалій раптово опинилася на інвалідному візку (фото)

Співачка Таїсія Повалій поділилася в Instagram фотографією з лікарні, яка неабияк налякала її шанувальників. На знімку артистка сидить в інвалідному візку з медичною маскою на обличчі, передають Патріоти України.

У підписі до фото Повалій розповіла своїм фанам про те, що її переслідує низка невдач. Спочатку зламалася кавоварка, потім вийшли з ладу гаражні ворота, і, на додачу до всього, на співачку обрушилися проблеми зі здоров'ям. Правда, вдаватися в подробиці Таїсія не стала, але дала зрозуміти, що проблеми пов'язані з ногою.

"Ооооо, Боги, і тут моя нога! Минуле хапає мене за ноги", - написала співачка. Шанувальники співачки закидали свого кумира коментарями з побажаннями якнайшвидшого одужання. "Господи! Що сталося? Сподіваюся нічого страшного, одужуйте скоріше!", "Будьте здорові наша улюблена", "Здоров'я вам", - пишуть фанати Повалій.

"Це був наклеп": Тернопільська бібліотека після скандалу з переселенцем попросила в омбудсмена "захисту від хейту"

середа, 24 квітень 2024, 13:53

Колектив Тернопільської обласної бібліотеки для дітей зробив офіційну заяву і звернувся до Уповноваженого Верховної Ради України з прав людини Дмитра Лубінця. Відповідну заяву оприлюднили на сторінці бібліотеки, передають Патріоти України. "Колектив Те...

"Західні країни охопить хаос громадянської війни": Ілон Маск "спрогнозував", що чекає на Європу

середа, 24 квітень 2024, 12:39

Західні країни рано чи пізно захопить хаос громадянської війни. Про це заявив у соцмережі Х американський мільярдер Ілон Маск. Таким чином він відреагував на публікацію канадського професора Гада Саада, який спрогнозував конфлікт через міграційну політ...