"Зрадила Україну": Співак Козловський емоційно відреагував на звинувачення, що його зведена по батьку сестра живе в Росії

Співак та військовослужбовець Віталій Козловський відреагував на звинувачення, що його зведена по батьку сестра живе в Росії. Виявилося, що сталася журналістська помилка. Видання Телеграф опублікувало матеріал про зведену по батькові сестру Віталія Козловського Олену. Матеріал проілюстрували спільними фото брата і сестри. У статті стверджувалося, що Олена нібито мешкає у Росії і «зрадила Україну», передають Патріоти України.

Однак, як виявилося, журналісти переплутали Олен. У співака дві зведені сестри і обох звати Олена. Як зазначив артист, та сестра, фото якої використали журналісти, мешкає у Львові, а її чоловік є військовослужбовцем.

«У мене дві зведених сестри. І дві Олени. На фото — сестра, яка живе у Львові і чоловік якої боронить Україну на одному з найважчих напрямків. До сестри з Росії вона ніякого відношення не має. Кинути клікабельний заголовок і фото — то звичайно швидше, ніж розібратися», — відреагував Козловський.

Журналісти відредагували матеріал, а також попросили вибачення у Віталія Козловського і його родини. «Сестрі дуже непросто зараз. Вона пережила майже місяць невідомості про долю чоловіка, коли не було звʼязку на позиціях і понад усе хочеться для неї хороших новин, а не щоденного стресу», — додав артист.

Щодо сестри, яка мешкає у Росії, то між артистом і нею була розмова на початку вторгнення. Віталій розповів їй про дії росіян, а жінка запропонувала йому не порушувати тему війни, «щоб зберегти родинні зв’язки». Олена та її чоловік вважають, що війна закінчиться перемогою Росії. Після чого Віталій припинив спілкування з ними.

Українських водіїв можуть штрафувати на 34 тис.: Ось за що каратимуть

середа, 18 вересень 2024, 17:56

В Україні планують ввести нові штрафи для водіїв, які використовують транспортні засоби, що створюють надмірний шум. Відповідно до законопроєкту №9564, за порушення шумових норм водіям загрожують значні штрафи, які можуть досягати 34 000 гривень, перед...

Українцям обіцяють індексацію пенсій у 2025 році: Ось на скільки підвищать виплати

середа, 18 вересень 2024, 17:42

У проекті Держбюджету на 2025 рік не планується підвищення мінімальної зарплати (вона залишиться на рівні 8 тисяч гривень), а також середнього прожиткового мінімуму (різні для різних категорій) та мінімальної пенсії (2 361 грн), проте індексація пенсій...