Зрадили військову присягу: У мережі спливли фото українських танкістів, які воювали за "ЛДНР"

Сторінки у соцмережах багато чого розповіли про злочинців.

У мережі опублікували фото українських колаборантів Олександра Поволоцького та Ігоря Афоніна, які перейшли воювати на сторону терористів "Л/ДНР". Обидва злочинці є випускниками Харківського інституту танкових військ, зазначається на сторінці "Зрадники військової присяги ХІТВ" у Facebook, передають Патріоти України.

"Олександр Поволоцький з Луганська. Випускник ХІТВ 2004 року – командний факультет, 3 рота. Антиукраїнська позиція, підтримування фейкових "республік" "Л/ДНР", попередньо участь в бойових діях на Донбасі в складі російсько-окупаційних військ. Ганьба зрадникам військової присяги!" – йдеться в пості про першого зрадника.

Судячи з його фото, він є затятим прихильником "русского міра". На них видно, що навіть на свою дитину він одягає "георгіївську" стрічку. Також на особистих сторінках у соцмережах зрадник Батьківщини активно постить фейкові проросійські ролики з метою дискредитації захисників України.

Що стосується другого перебіжчика, Ігоря Афоніна, то він закінчив ХІТВ у 2006 році. Його також звинуватили в антиукраїнській позиції, поплічництві "Л/ДНР" та участі у війні на сході України в їх лавах.



Тато чи мама? Вчені пояснили, від кого діти успадковують розумові здібності

четвер, 28 березень 2024, 18:30

Інтелект, як і інші здібності дитини визначається спадковими факторами та неспадковими факторами. Як стверджують вчені інтелект - це лише на 40–60% спадковість, решта залежить від впливу середовища. Науковців давно цікавило питання, хто в цих відсотках...

Шокуючий інцидент: На Кіровоградщині чоловік відібрав зброю у поліцейського та вистрілив собі у голову

четвер, 28 березень 2024, 17:23

У місті Світловодськ Кіровоградської області чоловік скоїв самогубство, відібравши зброю у поліцейського. Пpо це "Суспільне" повідомила речниця територіального управління Державного бюро розслідувань у місті Миколаїв Ольга Проценко, передають Патріоти...