Зрадив, як зраджує все: "Коломойський викинув "Дніпро", як іграшку", - Безус

Півзахисник "Гента", а раніше зірка ФК "Дніпро" Роман Безус поділився думкою про колишнього власника "Дніпра" Ігоря Коломойського, зазначають Патріоти України.

- Для уболівальників Коломойський - більше не молодець. Якби його не було - може, не було б ні фіналу, ні ЛЄ. Але перед цим "Дніпро" був все одно, робив славу в Союзі, Україні. Була слава і "Дніпро". А з ним команда дійшла до ЛЄ, але зараз немає "Дніпра". Закінчилася історія такого клубу. 100-річна історія. Про це пише "Трибуна".

Він не молодець тільки в тому плані, що команди не стало. Якби він не заплатив зарплату, але зберіг клуб, просто відійшов від справ. Думаю, були моменти, коли можна було заплатити тренерам-іспанцям.

Наступного року нас чекало ЛЧ, нам би заплатили ті ж гроші. А потім продати або віддати клуб комусь. Але це було його, він купив клуб, як іграшку. Коли вона зламалася - то викинув. Шкода. Велика історія. Велика втрата для уболівальників, - сказав Безус.

Даріо Срна розповів, у чому Шахтар кращий за Динамо

субота, 27 квітень 2024, 14:44

Даріо Срна заявив, що не вважає Шахтар сильнішим за Динамо, однак донецький клуб, краще працює на трансферному ринку. Про це повідомляє KDK, передають Патріоти України. «‎Я не можу сказати, що Шахтар сильніша команда за Динамо. Динамо треба поважати. Б...

Казав, що "у твоєму віці - це нормальна поведінка": У Києві екстренер змусив дитину займатись сексом за гроші

субота, 27 квітень 2024, 14:14

У Києві до 12 років позбавлення волі засудили екстренера, який показував двом малолітнім дівчатам порнографічні відео, оголювався перед ними, змусив дітей фотографуватись голяка. Крім того, одну із дівчат дорослий чоловік примусив займатись проституціє...