Зрізали бірки з написом "не для продажу" й перепродавали: У Києві викрили крадіжки майна в одній з бригад ТрО (відео)

Державне бюро розслідування повідомило про викриття злочинної схеми в одній з бригад Територіальної оборони Києва, де викрадали та перепродавали військовий одяг. Зловмисників затримали «на гарячому». Про це сказано на сайті ДБР у середу, 28 лютого, передають Патріоти України.

За даними правоохоронців, учасниками схеми були військові бригади ТрО, які списували одяг, а також цивільні особи, які займалися його незаконним продажем. Організував оборудку один з цивільних. Він викрадав з частини бронежилети, шоломи, зимові та літні комплекти одягу, взуття тощо, розповіли у ДБР. Потім усе майно вивозили в гаражне приміщення, після чого продавали через Інтернет.

Під час обшуків правоохоронці виявили великі запаси речей зі зрізаними бирками, де вказувалося, що це майно ЗСУ не для продажу. Організатора та двох людей, один з яких військовослужбовець, затримали під час продажу майна на суму понад 2 млн грн зі «знижкою» майже 50%.

Усього зловмисники вкрали речей щонайменше на 3,6 млн грн, уточнює бюро. Затриманим повідомили про підозри за частинами 3, 5 ст. 27, ч. 3 ст. 28 і ч. 4 ст. 410 КК України. Їм загрожує до п’ятнадцяти років позбавлення волі.

Підношення Осірісу: Унікальні артефакти з золота і та інші важливі речі: Археологи знайшли скарби єгиптян VII - VI ст. до н.е.

субота, 27 липень 2024, 0:30

Археологи виявили 63 давньоєгипетські гробниці у провінції Дум’ят, яка колись була центром торгівлі. Досліджуючи поховання, вчені натрапили на численні артефакти, зокрема золоті прикраси та поховальні приношення, передають Патріоти України. Як пише Her...

На Уралі прорвало чергову дамбу водосховища. Населення рятується на дахах будинків (відео)

п’ятниця, 26 липень 2024, 23:30

У Челябінській області Росії прорвало дамбу Кіалімського водосховища. Вода швидко поширюється, затоплено велику кількість будинків. Про це повідомляють російські Telegram-канали в п'ятницю, 26 липня. За інформацією управління МНС у Челябінській област...