"Зробіть усе, щоб не гинули люди": Батько російського полковника закликав солдатів РФ не виконувати злочинні накази

Батько російського полковника Ігоря Лимаря, 78-річний військовий пенсіонер Михайло Іванович Лимар, який проживає у Миколаєві, звернувся до військовослужбовців РФ. Надивившись на всі страхіття війни в Україні, він закликав їх припинити виконувати фашистські накази президента Росії, передають Патріоти України.

Як пишуть "Новини N", син Михайла Лимаря, нинішній полковник, заступник командувача 45-ї армії ВПС та ППО Північного флоту ЗС Росії, також народився в Миколаєві. Там він працював на суднобудівному заводі "Океан", звідки вступав до Орджонікідзевського вищого зенітно-ракетного командного училища ППО ім. генерала армії Плієва (щоб подивитися відео, доскрольте новину до кінця).

Пенсіонер розповів, що над його будинком щодня пролітають ракети, які запускають військовослужбовці російської армії – тієї самої, де високу посаду обіймає його син. У своєму зверненні чоловік зазначив, що невиконанням злочинних наказів солдати зможуть зберегти життя і собі – "не буде горя вашим матерям, вашим дружинам, вашим дітям".

Водночас так звану "спецоперацію" РФ в Україні він назвав злочином проти людства. "Слухаючи інформацію з приводу деяких наших населених пунктів, зокрема Маріуполя, вважаю, навіть німецькі фашисти такого не робили, як вони коять", – заявив Михайло Лимар. Він закликав окупантів в Україні зупинити загибель людей.

"Зробіть усе, щоб не гинули військовослужбовці, діти, дружини, матері, батьки – одним словом люди. Вони ні в чому не винні", – закликав російських військових пенсіонер, додавши, що вірить у перемогу української армії.

"Я однозначно повернуся": Мілевський розповів, які функції хоче виконувати в київському "Динамо"

середа, 24 квітень 2024, 23:16

Колишній нападник київського Динамо та збірної України Артем Мілевський хоче працевлаштуватися у столичному клубі, інформують Патріоти України. У коментарі SportArena ексфутболіст заявив, що хотів би шукати для Динамо нападників, які схожі на нього. «Я...

Титулований український плавець розповів, чому у ТЦК відмовились брати його в армію

середа, 24 квітень 2024, 21:41

Відомий український плавець, який нині працює в Європі, Олег Лісогор пригадав, як на початку повномасштабного вторгнення вирішив піти в армію, передають Патріоти України. «Перші пару тижнів в мене були свої клопоти у Броварах. Потім пішов до ТЦК. Я ж і...